Sarah Michelle Gellar ei ota stressiä painostaan

Sarah Michelle Gellar ei suostu enää stressaamaan painostaan. Näyttelijä kertoo luottavansa enemmän vaatteisiin kuin vaa'an numeroihin.

Sarah Michelle Gellar paljasti aikaisemmin tänä vuonna kärsivänsä vääristyneestä kehonkuvasta, ja nyt hän paljastaa, ettei omista vakaa, eikä mielellään punnitse itseään.

Self -lehdelle antamassaan haastattelussa 34-vuotias näyttelijä kertoo, ettei arvioi painoaan numeroin, vaan vaatteiden istuvuuden perusteella.

– Ei elämää voi elää vaa'an mukaan. Meillä ei ole yhtäkään kotonamme, enkä ole koskaan uskonut vaakaan, sillä painolla on tapana vaihdella, Gellar kertoi haastattelussa.

– Sitä paitsi, jos kieltää itseltään kaiken, koska keskittyy pelkkään peilikuvaansa ja vaakaan, miten elämästä voi silloin nauttia?

Gellar kertoo syövänsä pullansa, eikä urheilukaan ole enää entiselle taitoluistelijalle pakonomaista. Hän kertoo kyllä urheilevansa, mutta ei enää yhtä usein.

– Toivon, että voisin sanoa olevani elämäni parhaassa kunnossa, mutta en enää aseta samanlaisia vaatimuksia itselleni kuin ennen.

Esikoisensa kaksi vuotta sitten synnyttänyt kaunotar myöntää, että median jatkuva ulkonäön arvioiminen on aiheuttanut hänellekin harmaita hiuksia.

– Jos kuljet löysässä paidassa, sinun sanotaan olevan läski tai raskaana. Ja kun on yhtä lyhyt kuin minä, niin pienikin painonnousu näyttää paljolta. Ihmiset analysoivat sinua yhden kilon perusteella. Se on vaikeaa, mutta onneksi en enää ota sitä henkilökohtaisesti.MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja