Prinssi Harry teki yllätysvisiitin dokumenttisarjansa näytökseen

Prinssi Harry avautuu jälleen – tällainen on uusi kohuhaastattelu 7:10
Näin prinssi Harry avautui kohuhaastattelussa.

Prinssi Harryn dokumenttisarja Heart of Invictus julkaistiin Netflixissä 30. elokuuta.

Prinssi Harry teki yllätysesiintymisen Netflix-dokumenttisarjansa Heart of Invictus ensinäytökseen 28. elokuuta San Diegossa, Kaliforniassa.

Harryn esiintymisen saivat talteen kuviin ja videoihin monet yleisön jäsenet, jotka jakoivat niitä sosiaalisessa mediassa. 

– Saatte nähdä Heart of Invictuksen, joka on tehty viimeiset kaksi vuotta, pikemmin kuin kukaan muu. Te saatte katsoa sen tänä iltana, tai ainakin kaksi jaksoa, jotka tavallaan herättävät ruokahalunne lopuille jaksoille. On mukavaa olla takaisin San Diegossa, Harry sanoi puheessaan näytöksessä. 

Heart of Invictus julkaistiin Netflixissä 30. elokuuta. Se seuraa Harryn luoman Invictus Gamesin kilpailijoiden elämää vuoden 2010 kilpailussa Haagissa, Alankomaissa. Invictus Games on tarkoitettu haavoittuneille tai sairaille sotilaallisessa palveluksessa olleille henkilöille. 

Lastenkirjailija Grace Ann Skidmore jakoi Instagramissa kuvia ja videon Harryn kanssa ja hänen puheestaan tilaisuudessa. Sotilaallisena puolisona hän piti tapahtumaa ainutlaatuisena ja on kiitollinen kokemuksesta. 

– Eilen illalla minut kutsuttiin prinssi Harryn uuden dokumenttisarjan Heart of Invictus erikoisnäytökseen ja sain tavata tavata Sussexin herttuan, Harryn itse, Skidmore kirjoitti. 

Jaetulla videolla Harry puhuu sotilasperheiden jäsenten tärkeästä roolista. Voit katsoa julkaisun täältä

– Te kaikki palvelette, olittepa niitä, jotka käyttävät univormua, olitpa puoliso tai lapsi, jota siirretään ympäri maata, Harry sanoi puheessaan. 

Sarjan traileri on katsottavissa X:ssä (ent. Twitter). 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Syyskuussa Harry tekee visiitin myös Isoon-Britanniaan osallistuakseen vuotuiseen WellChild-gaalaan ennen kuin hän matkustaa puolisonsa herttuatar Meghanin  kanssa Saksaan vuoden 2023 Invictus Games -kilpailuihin Düsseldorfiin, Saksaan.

Harry asuu perheineen Meghanin ja lapsiensa Archien  ja Lilibetin kanssa Montecitossa, Kaliforniassa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat