Sara Sieppi vietti joulun yksin – kertoo tehneensä ison oivalluksen: "361 päivää meni tähän"

6:06
Näin Sara Sieppi selviytyi Possen piilokamerassa.

Sara Sieppi vietti joulun yksin mökillään karanteenin vuoksi.

Ex-missi ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi julkaisi joulun aikaan runsaasti otoksia Instagram-tililleen. Sieppi kertoi viettäneensä joulun yksin mökillään, jonka hän osti hiljattain.

Uusimman kuvan yhteydessä, kaunotar kertoi oivaltaneensa uusia asioita erityisen joulun myötä.  

– Tästä lähtien annan vuodesta aikaa minun elämäni päähenkilölle myös silloinkin, kun siihen ei ole pakko. 361 päivää meni tähän oivallukseen, mutta hyvin kerkesin ennen ensi vuotta.

– Kieltämättä sillä muijalla on ihan kiva huumorintaju, sen seurassa jaksaa olla, eikä hiljaiset hetketkään tunnu vaikeilta. Suklaata se vois jättää muillekin. Suosittelen omaa seuraa myös sinulle, Sieppi kirjoittaa.

Sieppi julkaisi upeita kuvia mökiltään joulun aikaa. Hän kertoi olevansa jouluna yksin karanteenin takia.

– Iso halaus myös teille, jotka syystä tai toisesta vietätte joulun yksin. Täällä yksi sellainen – jouluterkkuja siis karanteenista. Päätin, etten anna minkään lannistaa vuoden ihaninta aikaa, Sieppi kirjoitti aiemmin.

Sieppi on yksi uuden Olen Julkkis...Päästäkää Minut Pois! -ohjelman kilpailijoista. Keväällä Maikkarilla alkava ohjelma on seikkailureality, jossa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas keskelle viidakkoa. He joutuvat asumaan parhaimmillaan kuukauden ajan hyvin alkeellisissa olosuhteissa keräten rahaa hyväntekeväisyysvoittopottiin. 

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja