Mainos

Säpinää sänkyyn näillä vinkeillä!

Heijastuuko epävarmuutesi seksielämääsi? Ei hätää, näillä asiantuntijoiden vinkeillä viihdyt sängyssä paremmin!

Keskity itseesi

– Naisten täytyy lakata yrittämästä miellyttää miehiään ja lakata myös lukemasta artikkeleita, joissa kerrotaan vinkkejä miesten miellyttämiseksi. Koskaan elämässäsi et tapaa miestä, joka sanoo vaimonsa tehneen hänelle edellisenä yönä 10 asiaa, joista hän on aina haaveillutkin. Mitä mieheen tulee, se, että olet paikalla, riittää. Ainoa asia, joka sinun tarvitsee tehdä, on näyttää vähän innostusta. Näin miehet ovat paljon kiinnostuneempia nautinnostasi. Jos keskityt siihen, että kerrot hänelle, mitä haluat, annat miehelle, mitä hän tarvitsee.

Drew Pinsky, television suhdeasiantuntija

Harrasta kaloripitoista seksiä

– Joskus seksi on parhaimmillaan, kun se on sotkuista, seksikästä ja hauskaa. Kokeile jäätelöseksiä. Varmista, että sinulla on kermavaahtoa, jäätelöä, kuumaa kinuskia ja mansikoita. Anna hänen maistaa yhtä asiaa kerrallaan, ennen kuin laitat sitä hänen vartalolleen ja nuolet sen pois. Anna sitten hänen tehdä se sinulle. Kaikkien erilaisten makujen ja tuntemusten takia, kokemus on mahtava kummallekin.

Meet the Barkers -tosi-tv-sarjasta tuttu Shanna Moakler

Anna ja ota vastaan

– Naiset ihmettelevät, miksei mies tule sänkyyn ja tee asioita, jotka saavat naisen kiihottumaan. Jokainen odottaa sen toisen ihmisen tekevän aloitteen, mutta todellisuudessa hänen kiinnostuksensa, halunsa ja innokkuutensa tulla sinua vastaan sinun ehdoillasi kasvaa suunnattomasti, kun hän on kiihottunut. Silloin sinulla on rautainen ote.

– Miehet ovat esimerkiksi hyvin visuaalisia ihmisiä. Pidämme Playboysta ja kaljamainoksista. Kun nätti tyttö kävelee ohi, me automaattisesti käännämme pään. Meidän pitää opetella olemaan tekemättä niin kunnioituksesta sinua kohtaan. Joten se, mikä meidät todella saa hyrräämään, on se, että naiset tajuaisivat miesten kiihottuvan visuaalisista ärsykkeistä, kuten seksikkäästä asusta tai push-up-liiveistä. Kun hän tietää, että olet nähnyt vaivaa hänen takiaan, usko minua: hän haluaa antaa vastalahjan.

Adam K. Glickman, Condomania.comin johtaja

MTV3/Helmi

Lähde: self.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.