Mainos

Santeri Kinnusen kassi:

- 2 banaania - avokado - Musta Pekka -juustoa - lampaan ulkofilettä - 2 limettiä - Green curry paste - 2 tuoretta vihreää chilipalkoa ja 2 tuoretta punaista chilipalkoa

Markus Maulavirran ja Santeri Kinnusen menu:

Avokadokeitto

1/2 avokado 1/2 dl valkoviiniä 1/2 dl vettä 1/2 dl smetanaa 1/2 limen mehu pala chilipalkoa suolaa

Soseuta ainekset tehosekoittimessa hienoksi keitoksi.

Lammas-carpaccio

80 g lampaan ulkofilettä 1/2 avokado pala chiliä mustapippuria 1/2 limen mehu

Laita liha pakkaseen toviksi ja leikkaa jäisenä hyvin ohuita viipaleita. Soseuta avokado ja chili hienoksi. Levitä lautaselle. Tarjoa lihan kanssa.

Uunissa paistettu banaani

Laita banaani uuniin 250 c:een n. 7-8 minuutiksi. Sulata fariinisokeria kasarissa ja lisää pari ruokalusikallista vettä ja raastettua limen kuorta. Kiehauta. Ota banaani uunista ja tarjoa kastikkeen kera.

Pannulla paistettu banaani

1 dl sokeria banaani pieni nokare voita loraus kermaa

Paista banaani voi-sokeriseoksessa molemmin puolin. Lisää kerma ja kiehauta. Tarjoa banaanin kera.

Vihreällä currylla kuorrutettu lampaanseläke

1 tl currypastea 1 vuokaleipäviipale 1/2 dl kermaa 1 sipuli 100 g lampaan ulkofilettä

Sivele lampaan päälle currytahnaa ja "kasta" valkea-leipäraasteeseen. Paista voissa puolikypsäksi. Lohko sipuli ja käristä kasarissa hetki. Lisää juusto ja kerma ja kiehauta. Tarjoile lampaan kera.

Mainos

Lisää aiheesta

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.