Santeri Kinnusen kassi:

- 2 banaania - avokado - Musta Pekka -juustoa - lampaan ulkofilettä - 2 limettiä - Green curry paste - 2 tuoretta vihreää chilipalkoa ja 2 tuoretta punaista chilipalkoa

Markus Maulavirran ja Santeri Kinnusen menu:

Avokadokeitto

1/2 avokado 1/2 dl valkoviiniä 1/2 dl vettä 1/2 dl smetanaa 1/2 limen mehu pala chilipalkoa suolaa

Soseuta ainekset tehosekoittimessa hienoksi keitoksi.

Lammas-carpaccio

80 g lampaan ulkofilettä 1/2 avokado pala chiliä mustapippuria 1/2 limen mehu

Laita liha pakkaseen toviksi ja leikkaa jäisenä hyvin ohuita viipaleita. Soseuta avokado ja chili hienoksi. Levitä lautaselle. Tarjoa lihan kanssa.

Uunissa paistettu banaani

Laita banaani uuniin 250 c:een n. 7-8 minuutiksi. Sulata fariinisokeria kasarissa ja lisää pari ruokalusikallista vettä ja raastettua limen kuorta. Kiehauta. Ota banaani uunista ja tarjoa kastikkeen kera.

Pannulla paistettu banaani

1 dl sokeria banaani pieni nokare voita loraus kermaa

Paista banaani voi-sokeriseoksessa molemmin puolin. Lisää kerma ja kiehauta. Tarjoa banaanin kera.

Vihreällä currylla kuorrutettu lampaanseläke

1 tl currypastea 1 vuokaleipäviipale 1/2 dl kermaa 1 sipuli 100 g lampaan ulkofilettä

Sivele lampaan päälle currytahnaa ja "kasta" valkea-leipäraasteeseen. Paista voissa puolikypsäksi. Lohko sipuli ja käristä kasarissa hetki. Lisää juusto ja kerma ja kiehauta. Tarjoile lampaan kera.

Lue myös:

    Uusimmat