Sanoittaja jätti Kanye Westin – suosittelee tähdelle ammattiapua

Kanye Westille kappaleiden lyriikoita kirjoittanut Rhymefest on ilmoittanut lopettavansa yhteistyön ja kommentoinut sosiaalisessa mediassa omaa näkemystään maailmantähden voinnista.

Kim Kardashianin puoliso, muusikko Kanye West järjesti äärimmäisen näyttävän tilaisuuden perjantaina 12.2. Madison Square Gardenissa New Yorkissa. Maailmanlaajuisesti yli 700 elokuvateatteriin suorana lähetetty spektaakkeli oli miehen uusimman albumin, Life Of Pablo ja Yeezy-vaatemalliston lanseeraustapahtuma.

Polttopisteeseen uusimmalta levyltä nousi erityisesti kappale Famous. Kanye West laulaa siinä että voisi vielä harrastaa seksiä Taylor Swiftin kanssa, ja että hän teki "vosun" kuuluisaksi.

Taylor Swift koki kappaleen lyriikat sekä loukkaavina että naisvihapuheiksi. Toinen, joka on hetki sitten saanut tähdet temppuilusta tarpeeksi on sanoittaja Rhymefest.

Rhymefest on ollut sanoittamassa Westille kappaleita New Slaves ja Jesus Walks. Mies twiittasi lähteneensä eri teille Westin kanssa jo kuukausi sitten.

Mies ei tyytynyt vaan häipymään takavasemmalle, vaan halusi kertoa syynsä Westin projekteista irtisanoutumiseen. Perjantaina, lanseerauspäivänään West puolusti aggressiivisesti oikeuttaan sanoittaa miten haluaa, eikä kokenut loukanneensa Taylor Swiftiä.

Miehen tiedottamisen linja ei kaikkia miellyttänyt ja Jake Watt nimeä käyttäväTwitter-käyttäjä toivoi, että Rhymefest auttaisi Westiä sosiaalisen median kentällä.

Tähän Rhymefest, oikealta nimeltään Che Smith twiittasi suorasanaiset neuvot.

– Mielestäni Kanye West tarvitsee ammattiapua sekä henkisellä, että mielenterveydellisellä tasolla. Westin kannattaisi vetäytyä julkisuudesta, jättää selkääntaputtelijat ja parantua.

Kanye West ei ole kommentoinut Smithin rajuja twiittejä.

Kardashianit AVA:lla

Lue myös:

    Uusimmat