Sanni saapui jalka kipsissä Novan haastatteluun: "Kävi pieni vahinko"

Laulaja Sanni loukkasi jalkansa Snapchat-videon kuvaamisen yhteydessä.

Sannin perjantaina julkaistava albumi SANNI on myynyt ennakkoon platinaa. Laulaja käväisi aamulla Novalla Minna Kuukan ja Aki Linnanahteen vieraana.

Sanni saapui Novan tiloihin suuren maailman tyyliin tavarahissillä. Syynä tähän oli se, että laulajalla oli jalka paketissa ja hänen piti liikkua kainalosauvoihin tukeutuen.

– Kävi pieni vahinko. Itse asiassa tämä on todella typerä juttu. Tein kaverini kanssa Snapchat-videota ja ystäväni sanoi, että minulla on 10 sekuntia aikaa kertoa, minkä takia minua pitäisi seurata.

– Tein siinä sitten tapani mukaan sellaisen hypähdyksen. Puhutaan 30 sentin hypystä. Jalka tuli väärin alas ja jalkapöytä "naks" poikki.

Sanni on julkaissut kuvan paketoidusta jalastaan Instagramissa:

Juontaja Minna Kuukka tiedusteli lähetyksessä Sannilta, että tuliko tämä Snapchat-onnettomuus kuvattua kokonaan.

– Sen rusahduksen jälkeen voi olla, että se jäi sitten postaamatta. Se ei ollut enää hauska snäppi. Mutta jos haluaa seurata jalkani toipumista, niin kannattaa alkaa seurata minua, Sanni nauroi haastattelussa.

Sannin mukaan jalka on kipsissä noin neljä viikkoa. Energisenä lavaesiintyjänä tunnettu Sanni starttaa kiertueensa uuden levynsä tiimoilta perjantaina Seinäjoelta. Kiertue päättyy 17.12. Helsingin The Circukseen.

– Tosi jännä nähdä, miten keikat lähtevät toteutumaan. Nyt minulla on kuitenkin tosi luottavainen ja odottava fiilis.

Sannin uutuuslevyltä on jo julkaistu kolme singleä Että mitähän vittua, Vahinko ja Oo se ku oot feat. Paperi T. Laulajan debyyttialbumi Sotke mut on myynyt tuplaplatinaa ja Lelu-albumi platinaa.

Lue myös:

    Uusimmat