Mainos

Sanna Mämmi valmentaa Viivi Pumpasesta Miss Universumin

Miss Suomi Viivi Pumpanen saa valmentajakseen Sanna Mämmin.

Vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpasen avuksi on missivuodelle tullut Radio Novastakin juontaja-toimittajana tutuksi tullut Valmentamon Life Coach Sanna Mämmi. Missivuoteen kuuluu valmistautuminen mm. kansainväliseen Miss Universum –kisaan sekä selviytyminen mediarumbasta. Sanna Mämmillä on pitkä historia mediassa sekä julkisessa elämässä. Nuoren naisen elämä muuttuu kertaheitolla missikruunauksen jälkeen, joten oma valmentaja on tervetullut.

Miss Suomen ja Sanna Mämmin yhteistyö on alkanut jo helmikuun puolella ja sujunut mainiosti. Viivi onkin hehkuttanut Sannan koulutusta parhaimmaksi asiaksi missivuodesta tällä hetkellä.

Yhteisiä tavoitteita on löytää Viiville selkeä tie kolmen vuoden päähän, jonka yksi etapeista on tuleva Miss Universum -kisa. Jo kahden kerran tapaamisen jälkeen Viivi kertoi olevansa varmempi mm. toimittajien kanssa. Sanna on puolestaan iloinen ja otettu saadessaan auttaa nuorta naista menestymään elämänsä hienoimman ja vaikeimman ajan yli.

Valmennukseen kuuluu tiivis paneutuminen valmennettavan omiin toiveisiin ja unelmiin. Valmentaja selkeyttää tavoitteita ja vahvistaa uskoa. Henkisen vahvuuden saa sitkeällä harjoittelulla, aivan kuten fyysisenkin. Tähän Viivi saa apua säännöllisillä tapaamisilla kahden viikon välein.

Sanna Mämmi vetää Valmentamossa omaa viiden päivän valmennusryhmää, jonka käyneet menestyvät elämässään aikaisempaa paremmin. Oman itsensä henkinen kehittäminen on yhtä nykypäivää kuin lenkillä käynti. ”Menestyjä” –koulutuksessa annetaan valmiudet valmentaa itse itseään. Eri tekniikoilla ja ajatusmalleilla löydetään jokaisesta oman elämänsä asiantuntija ja tätä kautta omat menestystekijät. Valmennusryhmän käyneet saavat itselleen todistuksen käydystä koulutuksesta.

Life Coaching on yksi suurimmin kasvavista trendeistä tällä hetkellä Suomessa. Alun perin Yhdysvalloista Eurooppaan rantautunut valmennus auttaa ihmisiä menestymään omassa elämässään sekä etsimään elämään tasapainoa ja iloa.

(MTV3/Helmi)

Kuvat: Finnartist, Lehtikuva

Lähde: Valmentamo

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.