Mainos

Samsungin huippu-uutuudet salattiin loppuun asti

Samsungin uudesta lippulaivakännykästä liikkui huhuja jo pitkän aikaa ennen Barcelonan MWC-mobiilitapahtumaa. Hieman ennen messuja julkistettiin mainos, jossa vihjattiin, että uutuustuote todellakin julkistetaan. Lopullinen Galaxy S2-mallin julkistus tapahtui kuitenkin vasta messuja edeltävänä iltana.

Samsungin Suomen myyntipäällikkö Mika Engblom ja markkinointipäällikkö Eva Adlercreutz Carrero kertovat MTV3:n uutisille, että Galaxy S2:n esittely pidettiin salassa viimeiseen asti. Hekin näkivät tuotteen vasta sunnuntaina. Sama asia koski myös yhtiön uutuustablettia, Galaxy Tab 10.1 -laitetta.

"Galaxy S:n myynti yllätti"

Galaxy S2 on suositun Galaxy S:n seuraaja. Galaxy S -puhelinta on myyty yli 10 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Tuote on ollut suosittu myös Suomessa.

- Galaxy S:n suosio tuli meillekin hieman yllätyksenä. Alkuun oli varauduttu kolme kertaa pienempään kysyntään, Engblom toteaa.

Galaxy S2:n myynnin odotetaan nousevan jopa vahvemmaksi. Laite eroaa edeltäjästään mm. suuremmalla 4,3 tuuman Super Amoled Plus -näytöllään, tarkemmalla kameralla, jossa on led-salama, sekä TouchWiz-käyttöliittymän parannellulla versiolla. Tuplaydinprosessorilla varustetun älypuhelimen käyttöjärjestelmäalustana on Androidin Gingerbread.

Todella kevyt puhelin

Suuren näytön omaavaksi puhelimeksi Samsungin tuleva lippulaivakännykkä on erittäin kevyt. Laite on lisäksi todella ohut. Näyttö vakuuttaa koollaan ja kirkkaudellaan. Jo edeltävä malli selvisi testissämme hyvin ulkotiloissa, mutta uuden mallin näytön luvataan pärjäävän ulkona vielä paremmin.

Edeltäjäänsä suurempi tabletkone

Galaxy Tab 10.1 -tablet toimii puolestaan Androidin Honeycomb -versiolla. Kyseisen tabletin toiminta on näkemämme perusteella nopeaa ja viiveetöntä.

Uuden tabletin näyttö on edeltäjäänsä huomattavasti suurempi. Pienempää Galaxy Tabia ei kuitenkaan ole hylätty.

- Eri kokoisilla tableteilla on haluttu antaa kuluttajille valinnanvaraa, toteaa Adlercreutz Carrero.

Galaxy S2 tulee myyntiin kevään aikana ja Galaxy Tab 10.1 kesällä.

"Nokian strategiamuutos näkyy Windows Phonen kiinnostuksen kasvuna"

Engblom kertoo, että Nokian päätös siirtyä käyttämään Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmää on näkynyt myös Samsungilla.

- Samsungin valmistamiin Windows Phone -laitteisiin on nyt kohdistunut enemmän kiinnostusta. Aiemmin kyseinen käyttöjärjestelmä ei oikein kiinnostanut asiakkaita, Engblom toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.