Samsung Galaxy S9 julkistus lähenee – näillä vinkeillä saat uutuusluurin huokeimpaan hintaan

Samsungin lippulaivapuhelimen Samsung Galaxy S9 ja S9+ julkistuspäivä koittaa sunnuntaina 25. helmikuuta. Halvimmat myymälät ja parhaat ostohetket puhelinmallin päivittämiselle kannattaa tarkistaa verkosta.

Jo ennen virallista julkaisua tieto Samsung-uutuuksien ominaisuuksista on vuotanut julkisuuteen. Galaxy S9 -puhelimet ovat säilymässä designiltaan pitkälti edeltäjänsä Galaxy S8 -puhelinten tyyppisinä. Suurimmat uudistukset nähdään puhelimen takakamerassa, joissa tuoreena ominaisuutena on vaihtuva aukon koko, joka mahdollistaa hyvän kuvanlaadun erilaisissa olosuhteissa. Lisäksi S9-puhelimet tuovat mukanaan stereokaiuttimet, Super Slow-mo -hidastuskuvauksen ja huhujen mukaan Applen jalanjäljissä myös 3D-emojit. Kerroimme uutuuksien ominaisuuksista myös aikaisemmin.

Muun muassa Hintaopas tarjoaa reaaliaikaista tietoa paitsi eri liikkeiden hinnoista, myös varastotilanteesta. Esimerkiksi vasta sunnuntaina myyntiin tulevalle Samsungille voi asettaa palvelussa varastovahdin, jolloin kuluttaja saa viestin tuotteen ollessa saatavilla. Tämän lisäksi Hintaopas tarjoaa mobiilisovelluksen ja hintaskannerin, jota voi hyödyntää myymälöitä kiertäessä. Skannaamalla myymälässä näkyvissä olevan tuotteen pääsee suoraa tarkastelemaan eri verkkokauppojen tarjontaa samasta tuotteesta.

– Hintavahti ilmoittaa käyttäjälle, jos etsityn tuotteen hinta laskee. Varastovahti puolestaan hälyttää, kun merkattu tuote on saapunut varastoon ja jälleen saatavilla. Lisäksi sovelluksen avulla voi seurata päivän parhaita tarjouksia, eli ostaja tietää varmasti, mikä on paras ostohetki ja -paikka esimerkiksi S9-puhelimelle, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Vanhojen mallien hinnat putoavat viiveellä

Samsung Galaxy S9 -puhelimen edeltäjän S8:n hinta ei ole vielä pudonnut merkittävästi julkaisuhetkestään. Aikaisempien kokemusten mukaan vanhempien mallien hinnanmuutos alkaa näkyä selkeästi kolme kuukautta uuden mallin ilmestymisen jälkeen. Eli jos toiveissa on hankkia S8 alehintaan, kannattaa odotella muutama kuukausi.

Hintaopas on Pohjoismaiden kattavin tuotteiden vertailupalvelu ja se sisältää yli 700 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot. Hintaoppaan käyttäminen monien muidenkin palveluiden tavoin on kuluttajalle ilmaista, mutta palvelu kattaa myös kaikki verkkokaupat huolimatta siitä, ovatko ne Hintaoppaan asiakkaita vai eivät.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja