Sampon kojelautakameraan tallentui vakavan onnettomuuden läheltä piti -tilanne Espoossa: "Ei ainakaan silmät auki olleet"

1:01
Katso tilanne videolta.

MTV:n lukijan Sampo Säterin auton kojelautakameraan tallentui vaaratilanne liikenteessä Espoossa.

Säterin kojelautakameran tallentamalla videolla näkyy, miten kuorma-auto ajoi punaisia valoja päin Espoonväylän ja Siltakadun risteyksessä. Samaan aikaan henkilöauto ajoi risteykseen suurella nopeudella.

– Mitä lie kuski teki, kun ei ainakaan silmät auki olleet. Ikävän onnettomuuden ainekset kasassa ja vain sattuma esti sen, Säteri kuvailee tilannetta.

Säterin mukaan valo oli ollut punaisella jo puolisen minuuttia. Hänen mukaansa kuorma-auton kuljettaja ei vaikuttanut huomaavan liikennevaloja laisinkaan.

– Ottaen huomioon auton massan tuo video olisi voinut olla vakavan onnettomuuden video.

Voit katsoa videon artikkelin alusta.

Kuvasitko jotain mielenkiintoista? Lähetä se meille!

Voit nyt lähettää meille kuvasi ja videosi helposti mobiililaitteella osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat. Linkki ohjaa sinut palveluun, jonka kautta saat materiaalisi helposti toimituksen nähtäville. Voit lähettää kuvan tai videon puhelimesi galleriasta tai kuvata sivuston kautta avautuvalla kameralla. 

Mikäli sinulla ei ole mobiililaitetta käytössäsi, voit aina olla toimitukseen yhteydessä myös  sähköpostilla uutiset(at)mtv.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja