"Samilla on vähän oireita – voi jumalauta" – MTV Urheilu aivan SM-liigaseuran ytimessä tuskaa ja toivoa tuoneella vieraskiertueella

Jääkiekon SM-liigajoukkueet pelaavat runkosarjan aikana 30 vierasottelua, ja välimatkat ovat ajoittain pitkiä – MTV Urheilu hyppäsi Porin Ässien mukaan vierasmatkalle 3:25
MTV Urheilu hyppäsi Porin Ässien mukaan vierasmatkalle.

MTV Urheilu seurasi Porin Ässien vieraskiertuetta tammi-helmikuun vaihteessa. Kolme ottelua ja 1 200 kilometriä Suomen maanteillä sisältänyt retki toi kaksi makeata voittoa, mutta myös tuskaa.

Ässät otti kiertueen aikana 3-1- ja 2-0-vierasvoitot Jukureista ja SaiPasta, mikä lisäsi porilaisten toiveikkuutta pudotuspelipaikasta. KalPa puolestaan löi porilaiset 6-4.

Jukurit-voitto sisälsi Ässien kannalta myös harmittavaa draamaa, kun urallaan krampeista kärsinyt maalivahti Sami Aittokallio piti ottaa vaihtoon päätöserässä.

– Samilla on vähän oireita, alkaa krampata, naprapaatti Ville Valli kuiskasi päävalmentaja Ari-Pekka Selinille vaihtopenkillä kesken ottelun.

– Voi jumalauta, Selin tokaisi.

Kramppikivut ja Vallin antamat hoitotoimenpiteet nostivat Aittokallion kasvoille tuskaisan irvistyksen.

Pääkuvan Tulosruutu-jutussa selviää muun muassa Ässien pukukopin rituaalihuuto ja Ässien panostukset pelaajien testaamiseen sekä palautumiseen.  

Lue myös:

    Uusimmat