SaiPan päävalmentaja reagoi vahvasti tappioputken venymiseen – "Menen v***tukseni kanssa kämpille ja hautaudun peiton alle"

SM-liigan pudotuspelitaistelussa isoista pisteistä runkosarjan loppukirissä vääntävät SaiPa ja vajaan viikon vieraskiertueella oleva Ässät kamppailivat Lappeenrannassa ilman kapteeneitaan Elmeri Kaksosta ja Niklas Appelgrenia.

Ässät oli joukkueista lopulta vahvempi 2-0-lukemin, joten SaiPan tappioputki venyi jo viiteen otteluun, mikä sai SaiPa-luotsi Tero Lehterän turhautuneeksi.

– Sama laulu kuin perjantaina. Ihan telineissä oltiin, menen vitutukseni kanssa kämpille ja hautaudun peiton alle, SaiPa-luotsi Tero Lehterä pauhasi vuolaasti kiroillen.

2–0-voiton ottaneelta Ässiltä on puuttunut esimerkiksi apukapteeni Tommi Taimi. Vierailijasta siipirikkoisuus ei kuitenkaan näkynyt. Kotijoukkue olisi tarvinnut ryhtiä kaukaloon, vaikka sitten kapteeninsa tuomana.

Ässät matkustaa vajaan viikon aikana keskiviikkoyöhön asti reilut 1  300 kilometriä. Joukkue pelasi perjantaina Mikkelissä, tiistaina edessä on Kuopio. Reissulla Ässät yöpyy neljällä eri paikkakunnalla.

– Totta kai on tämä hengenkasvatusreissukin, korttirinki saa painaa ja muut ladata akkuja. Ainakin itselle yksi parhaimpia asioita tässä lajissa on se, että saa pelata, mutta myös viettää aikaa kaverien kanssa, Salmio tiivisti. 

Lue myös:

    Uusimmat