Sami Uotila kommentoi podcastissa saamaansa palautetta parisuhteensa ikäerosta: "Ollaan kiikuttamassa saunan taakse"

Sami Uotila yllätti suorassa lähetyksessä - lauloi onnittelukappaleen 22-vuotiaalle Salkkareille 1:59
Sami Uotila yllätti suorassa lähetyksessä

Näyttelijä Sami Uotila kertoo Iriz Silander & VIP-vieraat -podcastissa saamistaan ihmettelyistä parisuhteensa vuoksi.

Näyttelijä Sami Uotila on seurustellut jo pitkään näyttelijä Kerttu Rissasen kanssa. Rakastavaisten 25 vuoden ikäero on aiheuttanut joissain henkilöissä niin paljon ihmetystä, että Uotila kertoo saaneensa jopa yksityisviestejä tilanteen vuoksi.

–Se tuli ihan puun takaa. Se on meille itsestään selvää, mutta sitten me huomasimme, että muut ihmiset kauhistelevat. Se tuntuu todella kummalliselta. Ei se varsinaisesti ärsyttänyt, mutta olin kuitenkin todella yllättynyt siitä, että se on niinkin suuri asia joillekin, Uotila kertoo podcastissa.

Uotila kertoo saaneensa törkyviestejä asian suhteen.  

– Olen saanut parikymmentä yksityisviestiä, missä ollaan kiikuttamassa saunan taakse ja leikkaamassa kaikkia juttuja irti.

Näyttelijä epäilee ilkeitä viestejä kirjoittavilla henkilöillä olevan itsellään mahdollisesti vaikeuksia elämässä, jos löytyy aikaa lähettää törkyviestejä julkkiksille.

– Ihmiset ovat ihan pää punaisena. Mietin, että mikä tässä on. En ole esimerkiksi jättänyt vaimoa nuoremman naisen takia vaan olen elänyt sinkkuna. Olen miettinyt mikä siinä on.

Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcast julkaistaan Podplayn palvelussa. Iriz Silander on myös MTV Uutisten viihdetoimittaja.

Lue myös:

    Uusimmat