Sami Sykön luullaan usein seurustelevan ystäviensä Atte Kilpisen ja Jorma Uotisen kanssa: "Jotkut ovat toivoneetkin sitä"

Tämä asia ratkaisi Jorma Uotisen ja Sami Sykön ystävyyden 1:50
Videolla Jorma Uotinen ja Sami Sykkö kertovat, mikä ratkaisi heidän ystävyytensä

Sami Sykön ystävyyssuhteita luullaan toisinaan romanttisiksi. 

Uudessa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola suuntaa yökyläilemään tyylin asiantuntijan ja Muodin huipulle -ohjelman tuomarin Sami Sykön luo Helsingin kantakaupunkiin.

Sykkö on kutsunut ystävänsä Jorma Uotisen, Pipsa Hurmerinnan, Baba Lybeckin ja Atte Kilpisen illallistamaan hänen ja Veitolan kanssa. Illallispöydässä Veitola kysyy, miten Sykkö ja Kilpinen ovat tutustuneet. 

Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtumassa. Kun olin siellä taiteellisena johtajana, niin Jorma oli ottanut Aten tanssimaan pateettisen baletin soolon, jonka Jorma antoi aina ikäpolvensa parhaalle miestanssijalle. Silloin tutustuimme, Sykkö kertoo.

Se, mitä arvostan paljon ystävyyssuhteessamme on, että Sami on aina valmis auttamaan, oli mikä tahansa tilanne. Samilta tulee heti apua ja mielipide. Aina niitä ei kannata kuunnella, mutta niitä on aina kiva saada, Kilpinen jatkaa ylistäen Sykköä valovoimaiseksi ja ihanaksi tyypiksi.

Sykkö ja Kilpinen kertovat, että heidän ihmissuhdettaan luullaan usein romanttiseksi.

– Jopa sellaiset ihmiset, joita olen pitänyt läheisinä ystävinäni, ovat tulleet kysymään, että oletteko pari Samin kanssa?

Samin mukaan myös häntä ja Jorma Uotista luullaan usein pariskunnaksi.

– Jotkut ovat toivoneetkin sitä, Sykkö sanoo.

Yllä olevalla videolla Sykkö ja Uotinen kertovat, mikä asia ratkaisi heidän ystävyytensä!

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat