Sami Sykkö ja Miisa Grekov paljastavat, mille omille TTK-mokilleen he nykyisin nauravat

Sami Sykkö kääntyi TTK:ssa vuonna 2020 oman opettajansa Ansku Bergströmin sijaan Miisa Grekovin opettajan Marko Keräsen puoleen 0:37
Katso videolta, miksi Sami Sykkö haki apuja TTK:ssa oman opettajansa Ansku Bergströmin sijaan Miisa Grekovin opettajalta Marko Keräseltä.

Muotiguru Sami Sykkö ja juontaja-tubettaja Miisa Grekov olivat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana vuonna 2020. 

Muotiguru Sami Sykkö ja juontaja-tubettaja Miisa Grekov  olivat samalla Tanssii Tähtien Kanssa  -kaudella mukana vuonna 2020. He jakoivat tuolloin myös treenisalin. Kaksikko muisteli ennen finaalilähetystä 26. marraskuuta, ettei heidän välillään kuitenkaan ollut kilpailua. 

– Sitä tekee parhaansa ja sitten tuomarit ja yleisö arvioivat. Ennemminkin siellä oli tukemista ja kannustamista, Sykkö kertoi. 

– Meillä oli todella lämmin henki. Meidän salissamme raikui nauru joka päivä. Meillä oli todella hauskaa yhdessä, Grekov komppasi. 

Huippuhetkenä Grekovilla tulee mieleen Sykön saamat kympit Harry Potter -tanssissa. Sykkö sai yhden kerran kauden aikana tuomareilta kolme kymppiä. Sykkö itse muistaa hetket, kun sekä hänelle että Grekoville sattui iso moka. 

– Minulla menivät kädet ja jalat sekaisin yhdessä koreografiassa, ja sen takia tipuin siitä lähes puoleksi minuutiksi. Sitten Miisalle kävi sillä tavalla, että olin ihan varma, että hän saa kympit esityksestään ja huomasin hänen kasvoistaan, miten hän nauttii ja on todella vapautunut. Ja sitten yhtäkkiä tajusin, että nyt hän ei muista, mitä hän tekee. Jos nauttii liikaa siinä hetkessä, kun se ei ole vielä mitenkään luissa ja ytimissä, niin voi käydä noin. Mutta hyvin siitä selvittiin. Luulen, että katsojat eivät huomanneet mitään, Sykkö kertoi. 

Grekovilla on asiasta kuitenkin hieman erilainen näkemys. 

– Kyllä he ehkä saattoivat huomata. Se oli todella iso rytmistä putoaminen. Mutta siitäkin selvittiin. Pystymme nauramaan jälkeenpäin näille, Grekov jatkoi. 

Sykkö ja Grekov nähdään nyt toista kautta Muodin huipulle -ohjelmassa. Uusin kausi julkaistaan helmikuussa 2024. 

Katso videolta, miksi Sami Sykkö haki apuja TTK:ssa oman opettajansa Ansku Bergströmin sijaan Miisa Grekovin opettajalta Marko Keräseltä. 

Tanssii Tähtien Kanssa ja Muodin huipulle ovat katsottavissa MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat