Meghan Marklen sisko tulistui prinssi Harryn sanoista: "Hän oli liian kiireinen"

Meghan Marklen siskopuolen Samantha Marklen mukaan näyttelijällä on rakastava perhe, mutta hän on ollut liian kiireinen heille.

Prinssi Harry kertoi vieraillessaan hiljattain BBC:n radio-ohjelmassa joulusta, jonka hän sai viettää kihlattunsa, yhdysvaltalaisen näyttelijän Meghan Marklen sekä kuninkaallisen perheen kanssa. Harry ylisti yhteistä joulunviettoa ja totesi, että kuninkaalliset ovat perhe, jota Marklella ei ole koskaan ollut. 

Marklen siskopuoli Samantha Markle suuttui prinssi Harryn kommenteista. Hänen mukaansa Marklella on perhe, joka on aina tukenut prinssin kihlattua, eikä kukaan ole etääntynyt hänestä.

– Oikeastaan hänellä on suuri perhe, joka on aina ollut häntä varten. Perheemme on hyvin tavallinen.

– Kukaan ei ole vieraantunut, Megan on vaan ollut liian kiireinen, Markle kirjoittaa Twitter-tilillään.

– Hänellä on suuri perhe. Hänellä on aina ollut. Meidän isämme on uskomaton ja todella uhrautuva!

Samantha Markle on Meghan Marklen siskopuoli heidän yhteisen isänsä ensimmäisestä avioliitosta. Hän on 17 vuotta Meghan Marklea vanhempi. Samantha Markle on ollut Meghan Marklen suorasanainen kritisoija siitä asti, kun näyttelijän ja prinssi Harryn suhteesta uutisoitiin.  

Haastatteluissa Samantha Markle on kuvaillut siskoaan muun muassa pinnalliseksi seurapiirikiipeäjäksi ja on väittänyt näyttelijän alkaneen vältellä perhettään Hollywoodin läpimurtonsa jälkeen. 

– Kuninkaallinen perhe olisi tyrmistynyt siitä mitä hän on tehnyt omalle perheelleen. 

Samantha Marklen huhutaan kirjoittavan kohukirjaa Meghan Marklesta, joka on johtanut syytteisiin siitä, että hän yrittää lyödä rahoiksi siskonsa avulla. Samantha Markle on puolustanut kirjaa ja kertonut, että hän on aina katsonut pikkusiskonsa perään. 

Samantha Grant kärsii MS-taudista ja on haastanut siskonsa myös taloudellisen avustuksen puutteesta. 

Meghan Markle on puhunut itse rakastavasta suhteestaan omiin vanhempiinsa. Samantha Marklen äiti Roslyn Markle on tuominnut tyttärensä puheet Meghan Marklesta.

– Kaikki mitä hän on sanonut Meghanista on valetta. Meghan on hyvin kaunis, mukava, tyylikäs ja hienostunut. En ole koskaan kuullut muuta kuin hyvää hänestä pojaltani, Roslyn Markle on kommentoinut. 

Lähde: Daily Mail 

Lue myös:

    Uusimmat