Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkarit-tähti joutui tappeluun kesken illanvieton – vieras mies iski nyrkillä kasvoihin: "Tilanne meinasi siitä lähteä laukalle"

5:02
Dahlia sai uuden palvelijan – mikä on miehiään uutta Pupua näyttelevä Joonatan Suvinen?

Joonatan Suvisen huuli aukesi välikohtauksen seurauksena.

Salatut elämät -sarjan näyttelijänä sekä muusikkona tunnettu Joonatan Suvinen joutui muutama viikko sitten keskelle tappelua ollessaan ystäviensä kanssa viettämässä iltaa Helsingissä. Suvinen kertoo MTV Uutisille, että ravintolasta lähdettyään hänen ystävänsä joutui sanaharkkaan muutaman vieraan miehen kanssa.

Tilanteen huomattuaan Suvinen kertoo menneensä joukon luokse puolustaakseen ystäväänsä sekä rauhoittelemaan tilannetta. Pian Suvinen saikin kuitenkin yllättäen nyrkistä kasvoihinsa vieraan miehen toimesta. 

– Sitten tilanne meinasi siitä lähteä laukalle ja vähän tönittiin toisiamme, mutta sitten meidän kavereita tuli enemmän paikalle, niin nämä kaverit sitten livistivät paikalta, juoksivat pois. 

Suvisen mukaan hän ja hänen kaveriporukkansa eivät tehneet tilanteesta rikosilmoitusta. Kukaan ei loukkaantunut niin pahasti tilanteessa, että vierailua lääkärissä olisi tarvittu kenenkään osalta. Suviselta itseltään aukesi huuli vieraalta mieheltä tulleen lyönnin johdosta. 

– Harmi, että tuollaisiin tilanteisiin ajautuu, ei oikeastaan koskaan. Mutta välillä käy noin, että tuommoinen tilanne tapahtuu ja kyllä aina kaveria tulee puolustettua. Mutta onneksi tosi harvoin tapahtuu mitään vastaavaa. 

Näyttelijä-muusikko kertoo olevansa tilanteesta edelleen hyvin ihmeissään, sillä hän ei ole vastaavaan törmännyt sanojensa mukaan käytännössä aikuisiällä. Miehen mukaan hänen kaveriporukkansa koostuu yleisesti rauhallisista ihmisistä, kenellä ei ole tapanaan tapella. 

– Tuo on todella harvinaista, siksi tulikin jaettua siitä juttua tuonne someen, että mitä ihmettä tapahtui, että on kyllä tosi harvinaista. Lehdissä on jonkin verran ollut juttua, että hässäkkää välillä on ollut siellä sun täällä, mutta omalle kohdalle ei ole ikinä sattunut tuollaista oikeastaan. 

Suvinen iloitsee siitä, että myös huuleen tullut haava parani nopeasti. 

– Se, mitä siitä tuli, parantui viime viikonloppuun mennessä. Oli silloin keikka räppifestareilla, niin ei tarvinnut olla siellä naama auki lavalla hyppimässä, että se oli niin nopeasti kunnossa onneksi. 

Suvinen aloitti Salatut elämät -sarjassa Pupun roolissa keväällä 2020. 

Välikohtauksesta uutisoi ensimmäisenä Metropoli.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja