Salkkarit-tähdet palasivat kesälaitumilta – Esko Kovero, Ronja Alatalo ja Pete Lattu kertovat, miltä Laiteloiden syksy näyttää

Salkkarit-tähdet ovat palanneet kesälaitumilta – haastattelussa Esko Kovero, Ronja Alatalo ja Pete Lattu 7:37
Salkkarit-tähdet ovat palanneet kesälaitumilta – haastattelussa Esko Kovero, Ronja Alatalo ja Pete Lattu

Salkkarit-tähdet Esko Kovero, Ronja Alatalo ja Pete Lattu kertoilivat MTV Uutiset Livessä menneestä kesästä, yhdessä näyttelemisestä ja syksyn tulevista kuvioista.

Salatut elämät -sarjan tähtien kesälomat on nyt lusittu, ja Salkkarit-studion kamerat ovat jälleen käynnistyneet.

Sarjassa Laiteloita tähdittävät näyttelijät Esko Kovero, Ronja Alatalo ja Pete Lattu kertoivat MTV Uutiset Livelle, miltä töihin palaaminen on kesänmittaisen tauon jälkeen tuntunut. 

– Kyllä se alkaa pikkuhiljaa palautumaan mieliin, että mites täällä ollaan ihmisten kanssa ja oikeissa töissä. Ihan mukavasti, pikkuhiljaa alkaa tottua, Lattu sanoi.

– Pakko myöntää, että koska loma tuntui niin pitkältä, niin hetki piti keräillä, että missä mennään ja missä ollaan tarinassa. Mutta kyllä se aina tuntuu ihanalta palata tänne, täällä on niin hyvä työyhteisö, olen innoissani, Alatalo kertoi.

– Varakotiin on aina hyvä tulla, Kovero summasi.

Minkälainen yhteishenki vallitsee Koveron, Alatalon ja Latun keskuudessa? Entä miltä näyttää tuleva syksy Laiteloiden huushollissa? Katso koko lähetys yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat