Salkkarit-Kari iski silmänsä tuttuun kasvoon – tunnistitko Tanssii Tähtien Kanssa -kaunottaren?

Tanssija Kia Lehmuskosken vierailu Salkkareissa 1:11

Salattujen elämien sivurooleissa on vuosien varrella esiintynyt monia tuttuja kasvoja. Tällä kertaa Kari Taalasmaan pauloihin lankeaa tuttu Tanssii Tähtien Kanssa -tähti.

Muistatko vielä Tanssii Tähtien Kanssa -tanssijan Kia LehmuskoskenJunon, VilleGallen ja Cristal Snow'n parina suositussa tanssiohjelmassa pyörähdellyt ammattitanssija piipahtaa nyt myös Salatuissa elämissä

Lehmuskosken roolihahmo retkahtaa Kari Taalasmaahan, kun mies käyttää Sannin ja Talen Ilja-poikaa pelinappulanaan. 

Karin tavoitteena on herättää vastakkaisen sukupuolen kiinnostus esittämällä lapsirakasta. Taalasmaan taktiikka näyttää onnistuvan, sillä Lehmuskosken näyttelemä nainen uskaltautuu Taalasmaan juttusille. 

Lehmuskoski kertoo, että on sarjassa mukana muutaman jakson verran. Idea sarjaan hakemisesta ei ollut päähänpisto. 

– Olin jo pidemmän aikaan unelmoinut salaa näyttelemisestä. Sitten puhuin hyvän ystäväni ja Salatuista elämistäkin tutun Tiia Elgin kanssa asiasta ja hän rohkaisi minua hakemaan sarjaan. Kävin koekuvauksissa ja pian minulle löytyikin rooli, Lehmuskoski kertoo. 

Tanssiopettajana työskentelevä Lehmuskoski kertoo, että ei laittaisi pahakseen, mikäli voisi tulevaisuudessakin yhdistää näyttelijän ja tanssijan työn.

– Näytteleminen kiinnostaa minua. Tanssijan ammatissa on paljon yhtymäkohtia näyttelemisen kanssa. Olen tottunut esiintymään kameralle ja yleisölle, Lehmuskoski perustelee.

Esiintymiskokemuksesta huolimatta Lehmuskoski kertoo jännittäneensä kohtausten kuvaamista. 

– Onneksi tulimme Tommi Taurulan (Kari Taalasmaa) kanssa hyvin juttuun, ja hän sai oloni rennoksi, Lehmuskoski kertoo. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Ennakkojakso Katsomossa kello 20.00! Sarja tulee 19.2. asti vain maanantaista torstaihin.

Lue myös:

    Uusimmat