Mainos

Salkkarit-Ismo saa raivokohtauksen: "En ole mikään naistenhakkaaja!"

1:34

Salattujen elämien keskiviikon jaksossa 12.9. klo 19.30 MTV3-kanavalla Ismo menettää malttinsa kuulutaan Kallen juoneen jälleen.

Ismon ja Jutan tupaantuliaiset ovat saaneet yllättävän käänteen, kun vieraat syyttävät Ismoa Jutan lyömisestä. Tilanne äityy niin pahaksi, että Kalle joutuu myöntämään Jutan saaneen vammoja kapakkatappelussa puolustaessaan Kallea. Ismo ei ota uutista hyvällä.

– Te siellä ryyppäsitte yhdessä! Miten se on mahdollista? Ismo tivaa vihaisena Kallelta ja Jutalta.

Vieraaksi kutsutut Taalasmaat alkavat harkita tilanteen kiihtyessä lähtöä, mutta Ismo ei ole saanut vielä kaikkea sanottavaa ulos.

– Kukaan ei lähde täältä ennen kuin te uskotte, että mä en ole mikään naistenhakkaaja! Ismo raivoaa vieraille.

– No et tietenkään ole. Aiheutin tämän ihan omaa tyhmyyttäni. Ismo ei ole koskaan käynyt minuun käsiksi, tuliko selväksi? Jutta painottaa vieraille.

Vieraat poistuvat vaivaannuttavasta tilanteesta, mutta tämä ei saa vihaista Ismoa leppymään, vaan hän alkaa tylyttää Kallea ja Juttaa.

– Mitä oikein ajattelit? Tiesit, kuinka pelkäsin, että Kalle ratkeaa ryyppäämään ja sitten sä menet juomaan yhdessä sen kanssa, Ismo sanoo Jutalle.

– Ja sinä! Eikö sinulla ole yhtään tahdonvoimaa tai luonteenlujuutta? Kyllä muutkin eroavat ja kärsivät ja kestävät, mutta sinä et kestä edes eriparisukkia ilman viinaa! Ismo jatkaa Kallelle.

Katso kohtaus keskiviikon jaksosta artikkelin yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja