Salkkareiden Tiia Elg vastaa seurustelu-uteluihin mystisesti: "Onhan hän kuuma tanssija"

Tiia Elg tanssii päivittäin ja syö kolmen tunnin välein 2:06

Pihlajakadun tuhmat tädit palaavat uudella Syntiset-kaudella. Luvassa on trillerimäistä jännitystä, kun tuttu naisnelikko joutuu mystisiin tekemisiin, mitkä sijoittuvat osittain nunnaluostariin.

Tuhmiksien kolmannella kaudella mukana ohjelmassa nähdään näyttelijä Tiia Elg, jonka roolihahmo Eva Tamminen seikkailee myös Salkkareissa.

​​​​​​​

Elg kertoo, että haki Tuhmis-Evan roolia myös vaatetuksen kautta.

– Hahmo lähtee maskista ja vaatetuksesta. Se on iso osa näyttelijän työtä, että millainen tyyppi on ulkoisesti tällainen. Kun tyyli vaihdetaan Salkkareista Tuhmiksiin, niin minulla se vaikuttaa siihen ilmaisuunkin, näyttelijä kuvailee.

Runkosarjassa Evan tyyli on arkisempi, kun taas Tuhmiksissa tyyli on irrotteleva ja juhlava. Näyttelijä on huippukunnossa ja kertookin urheilevansa päivittäin.

– Treenaan tanssia päivittäin. En oikeastaan ehdi tehdä mitään muuta, mutta tanssihan on tosi hyvää liikuntaa. Oman kehon painolla, kun treenaa, niin sitten tulee luonnollinen ja tasapainoinen keho, kaunotar paljastaa.

Katso videolta, miten näyttelijä kertoo tarkemmin ruokavaliostaan ja hyvinvoinnistaan.

Tuhmis-tähti julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan, missä poseeraa miehen kanssa. Kaunotar haluaa jättää seurustelu-utelut vielä mysteeriksi.

– En tiedä, mikä hän on. Tanssipari. Onhan hän kuuma tanssija joo. Kuuma mysteerimies, kaunotar hymyilee.

Pihlajakadun tuhmat tädit 3 -nettisarjan kaikki jaksot MTV Katsomossa 23.11. klo 00.00 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat