Mainos

Säkylän harjoitusalueella jo toinen kolari tänään: Syynä jäinen maasto

Säkylässä Porin prikaatin harjoitusalueella on tänään sattunut kaksi kolaria.

Ensin aamupäivällä kolme panssariajoneuvoa ajoi toistensa perään jäisessä mäessä. Onnettomuudessa loukkaantui lievästi neljä ihmistä.

Satakunnan jääkäripataljoonan pataljoonaupseeri, majuri Sami Silmu kertoo, että pari tuntia myöhemmin samalla alueella sattui toinen peräänajo, kun maastohenkilöauton perään ajoi maastokuorma-auto.

Silmun mukaan kolarissa ei sattunut henkilövahinkoja, mutta neljä varusmiestä vietiin terveyskeskukseen tarkistettavaksi.

Päivystävä palomestari Jari Eno kertoo, että aamupäivän kolarissa neljä panssaroitua miehistönkuljetusajoneuvoa oli ajamassa letkassa jäisellä tiellä, kun kolme niistä kolaroi jyrkän alamäen alaosassa.

Palomestari Eno kertoo, että panssariajoneuvoissa oli sisällä useita varusmiehiä. Onnettomuudessa loukkaantui lievästi neljä ihmistä.

– Jatkotutkimuksiin Satakunnan keskussairaalaan on kuljetettu kaksi varusmiestä, muut menevät paikalliseen terveyskeskukseen, Eno tarkentaa.

Maavoimat kertoo tiedotteessaan, että yhdeksän varusmiestä tarkastetaan Säkylän terveysasemalla. Silmu kertoo, että yhdessä miehistönkuljetusajoneuvossa on yleensä sisällä 8–10 varusmiestä.

Eno sanoo, että kahteen panssariajoneuvoon on tullut tuntuvia vaurioita. Lisäksi onnettomuudessa syntyi pieni polttoainevuoto, jonka pelastuslaitos siivosi pois jäisestä maasta.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.