Saamelaisräppäri Mihkku Laitin maaginen esitys sai Jorma Uotisen mietteliääksi: "Oletko shamaani?"

Semifinalisti: Mihkku Laiti 4:46
Katso Mihkkun esitys videolta!

Erikoisella talentillaan esikarsinnoissa ihastuttanut saamelaisräppäri Mihkku Laiti vakuutti jälleen tuomarit esityksellään. 

Talent Suomi -ohjelman semifiaalissa 21. maaliskuuta lavalle esiintymään saapui esikarsinnoissa tuomarit vakuuttanut utsjokelainen Mihkku Laiti.

Mihkku Laitin perheessä äidinkielenä on saame. Kaksikielisessä kylässä hän on oppinut puhumaan suomea jo varhain.

Mihkku on esiintynyt 3-vuotiaasta asti, jolloin hän lauloi ja joikasi. Joikaaminen ei kuitenkaan enää tunnu luontevalta Mihkkulle, joten nyt onkin aika astua esiin hänen omalla musiikillaan. Saameksi räppääminen tuntuu luontevalta, sillä sanoituksia on helpointa tehdä omalla äidinkielellä. 

Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen olivat tälläkin kertaa haltioissaan Laitin esityksestä. 

– Mietin aluksi, että onko se ongelmallista, jos ei ymmärrä biisin sanoja, mutta sitten tajusin, että sehän on hieno homma. Nyt sain itse täyttää sen tarinan ja sain itse miettiä, mistä tämä biisi kertoi, Ernest Lawson kommentoi.

– Kun se tulee suoraan sydämestä, ei tarvitse edes ymmärtää sanoja, HP Parviainen komppasi. 

– Jostain maagista ja selittämätöntä sinussa on. Todella väkevä lataus. Oletko shamaani? Uotinen kysyi. 

– Ehkä olen tai ehkä en, Mihkku vastasi salaperäisesti. 

Katso koko esitys videolta!

Pääset äänestämään omaa suosikkiasi !

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat