S-Market suljettu koronan takia Vaasassa – 18 työntekijää altistunut, tartunnan lähde todennäköisesti paikallisessa pubissa

Vaasalainen S-market suljettiin kokonaan koronan vuoksi – toimialajohtaja kertoo suorassa lähetyksessä, mistä on kyse 4:07
Vaasalainen S-market suljettiin kokonaan koronan vuoksi – toimialajohtaja kertoo suorassa lähetyksessä, mistä on kyse.

Vaasalainen S-Market on suljettu tilapäisesti varotoimena.

Osuuskauppa KPO kertoo sulkeneensa S-market Gerbyn, koska osa henkilökunnasta on altistunut koronatartunnalle. Osuuskauppa kertoo sivuillaan, että terveysviranomainen on määrännyt altistuneet työntekijät karanteeniin.

– Terveysviranomaisen kanssa käydyn keskustelun mukaan myymälän asiakkaiden riski altistumiseen on ollut hyvin pieni, sanoo toimialajohtaja Antti Paananen Osuuskauppa KPO:sta.

Paananen kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa, että kaikkiaan 18 työntekijää on altistunut. Hänen mukaansa kaupassa on yli 20 hengen vahvuinen henkilökunta.

– Kauppa suljettiin sen vuoksi, koska niin iso osa työntekijöistä joutui karanteeniin, että myymälän hoitamiseen ei ollut henkilökuntaa, Paananen sanoo.

Terveysviranomaisen antamien tietojen mukaan asiakkaita ei ole altistunut koronalle. 

Vaasalaisessa The Old Irish Pubissa todettiin joukkoaltistuminen viikonloppuna. Muun muassa Iltalehden lähteiden mukaan yksi altistuneista olisi ollut Vaasan S-Marketin työntekijä. Paanasen mukaan terveysviranomainen on vahvistanut tiedon.

Kaupassa tehdään Paanasen mukaan perussiivous ja kauppa pyritään avaamaan jo huomenna perjantaina kello 10-18 väliseksi ajaksi.

Uutista täydennetty 20.8.2020 kello 16.14.  



.


Lue myös:

    Uusimmat