Ryhtiä ja kiiltoa lyhyille hiuksille

Lyhyetkin hiukset saavat ryhtiä ja kiiltoa oikeanlaisilla hoitotuotteilla. Helmen muuttumisleikkiin saapunut Päivi Jaakkola sai ohjeita hiusten hoitoon ja muotoiluun meikkitaiteilija Riia Koivistolta. Päivin lasimaisille mutta tuuheille hiuksille valittiin hiuksiin jätettävä hoitovoide ja muotoiluneste.

Kampaaja Toni Immo leikkasi Päivi Jaakkolan hiukset napakkaan lyhyeen malliin ja värjäsi ne kastanjamaisella syvällä ruskealla. Riia suositteli Päiville hiustenpesun jälkeen hoitoaineen tilalle tai lisäkosteutusta tuomaan hiuksiin jätettävää hoitovoidetta. Värille pitkäkestoisuutta ja kiiltoa tuova tuote on lisäksi hyvä apu kuiville latvoille.

Ryhtiä ja voluumia lyhyille hiuksille antaa muotoiluneste, jota voi käyttää föönaamisen apuna muotovaahdon sijaan. Tuotetta suihkitaan hiuksiin, jonka jälkeen hiukset harjataan niin, että muotoiluneste levittyy hiuksiin hyvin.

Ravitse hiuksia pitkäkestoisesti

Kaikkiin NIVEA-hiustenhoitotuotteisiin on lisätty ainutlaatuinen Biosoft System -mekanismi, joka hoitaa ja pehmittää hiusta luonnonmukaisesti. Tuotteet sisältävät nyt myös jojobaöljyä ja aloe veraa, jotka sekä kosteuttavat että ravitsevat hiusta pitkäkestoisesti. Hiuksista tulee sileämmät, taipuisammat ja pehmeämmät.

Päivin hiuksiin käytettiin NIVEAn Volume Sensation -sarjan hoitovoidetta, joka on geelimäisen läpinäkyvää, mutta jättää hiukset hoidetun ja tuuhean tuntuisiksi. Lisäksi hiuksiin käytettiin NIVEA Volume Sensation Express Styler -muotoilunestettä, joka viimeistelee tuuheuden ja valmistelee hiuksen muotoilua varten. Lue lisää tuotteista!

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat