Mainos

Ruumiskoirat etsimään siepatun Madeleinen hautaa

Ruumiskoirat ovat alkaneet etsiä Portugalissa siepatun brittitytön hautaa. Poliisi ei ole kuitenkaan aloittanut vielä haudan laajamittaista etsintää.

Tutkimukset Portugalissa kaapatun brittitytön Madeleine McCannin väitetyn haudan alueella jatkuvat. Paikalle on tuotu muun muassa ruumiskoiria. Portugalin poliisi ei kuitenkaan ole vielä tehnyt päätöstä siitä, aloittaako se laajamittaiset etsinnät alueella, kirjoittaa Sky News.

Hollantilainen De Telegraaf -lehti sai eilen kirjeen, jossa kerrottiin, että McCann olisi haudattu joutomaalle lähelle katoamispaikkaa. Kirjeessä oli internetistä tulostettu kartta, johon oli merkitty ruksi ja kirjoitettu käsin "Madeleinen oletettu löytymispaikka". Ruksi oli vedetty noin 15 kilometrin päähän paikasta, jossa tyttö viimeksi nähtiin.

Lehti luovutti kirjeen Hollannin poliisille, joka toimitti sen edelleen jutun portugalilaisille tutkijoille.

Poliisi pitää kirjettä kiinnostavana, koska se oli samantyyppinen kuin kirje, joka lähetettiin lehteen viime vuonna. Tuolloin kirjeessä kerrottiin kohtuullisen tarkasti, mihin kahden Belgiassa siepatun tytön ruumiit oli haudattu. Ruumiit löydettiin heinäkuun lopussa, mutta kirjeen todellisesta osuudesta tapaukseen ei ole tietoa.

Madeleinen vanhemmat ovat kritisoineet kirjeen julkistamista.

- Pidämme tätä vastuuttomana journalismina. Jos väite pitää paikkaansa, oli kirjeen julkistaminen julmaa.

Madeleine McCann siepattiin hotellihuoneestaan portugalilaisesta Praia da Luzin kaupungista samaan aikaan kun hänen vanhempansa olivat syömässä viereisessä ravintolassa. Sieppauksesta käynnistyi maailmanlaajuinen mediamyllytys. Maddien löytymiseen johtavista tiedoista on luvattu miljoonien eurojen palkkio.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.