Ruudusta pitkään sivussa olevan Pekka Poudan jalkaleikkaus onnistui – suosikkimeteorologi vihjaa karvaisesta tuuraajasta: "Sini-koiralla on ollut intoa mennä töihin"

4:12
Draamaa uutisstudiossa, Pekka Pouta teloi nilkkansa! Se ei kuitenkaan estänyt häntä kertomasta sohvalta käsin kuukauden aurinkoa tihkuvaa sääennustetta.

MTV:n meteorologi Pekka Pouta liukastui viime viikon perjantaina lenkittäessään Sini-koiraansa. Suosikkimeteorologin nilkka taittui niin pahasti, että se jouduttiin operoimaan eilen. 

– Ihan hyvin täällä menee, vaikka vähän aristaakin, kertoo leikkauksesta vielä hieman pöhnäinen Pouta kotisohvaltaan käsin. 

Suosikkimeteorologin nilkka taittui perjantai-aamun liukkailla keleillä niin pahasti, että mies kärrättiin lääkärin pakeille suoraan Uutisaamun sääkartoilta. 

–Menin nurmikolle koiran kanssa. Koira oli kiltisti eikä yhtään vetänyt. Kaaduin, nilkka jäi alle ja oikein rusahti, Pouta kertoi tuolloin. 

Sääkartoilla pian Poudan sijaan Sini?

Kaikessa rytäkässä Poudan pohjeluu katkesi. Eilisessä leikkauksessa luu laitettiin paikoilleen raudanpalalla tuettuna. Operaatio meni miehen mukaan hienosti, mutta erityisesti häntä ilahdutti leikkauksen jälkeinen hoito.

– Siinä oli sellainen hyvä fiilis leikkausaineista. Tällä kertaa tarjolla ei ollut ilokaasua, koska siitä ollaan kuulemma luopumassa, mutta kyllä siellä aineet oli kohdillaan.

Poutaa ei leikkauksen jäljiltä tulla näkemään MTV:n sääkartoilla ainakaan ennen huhtikuuta. Kuukauden kotilepo siis pakottaa suosikkimeteorologin pysähtymään, mutta työintoa se ei vähennä. Ennen lääkärille menoaan Pouta ehti vielä kertoa katsojille kuukauden sääennusteen jalka ojossa suoraan sohvalta käsin. 

– Pitihän sitä vielä tehdä kuukausiennuste, kun kerran kuukaudeksi jäin pois töistä, hän vitsailee. 

Poudan lisäksi myös eräällä toisella on ollut hinkua takaisin studioon.

– Sini-koiralla on selvästi ollut intoa mennä töihin. Pitääkin kysyä, voisiko joku muu katsoa sen perään joku päivä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.