Ruotsin hiihtotähti Frida Karlsson jätti "lahjan" huonetoverilleen Maja Dahlqvistille – "Se on sängyllä"

3:16
Katso videolta Tulosruudun raportti Lillehammerin sprinteistä.

Maastohiihdon ruotsalaistähti Maja Dahlqvist voitti perjantaina Norjan Lillehammerissa käydyn sprinttikilpailun ja nousi samalla maailmancupin kokonaiskilpailun kärkeen ohi Frida Karlssonin, joka joutui luopumaan johtajan liivistä.

22-vuotias Karlsson oli napannut maailmancupin avausviikonloppuna Rukalla kuutostilan, voiton, kakkostilan ja johti siten kokonaiskilpailua. Tilanne kuitenkin muuttui perjantaina, kun Dahlqvist voitti sprintin. 27-vuotias Dahlqvist lähetti kilpailun jälkeen viestin huonetoverilleen.

– Toivottavasti hän on laittanut liivin sängylleni, kun tulen takaisin hotellihuoneeseen, Dahlqvist totesi Sportbladetille.

Dahlqvist juhli sprintin voittoa myös Rukalla. Kaksikko jakaa aina huoneen, kun he ovat kilpailemassa. Karlsson kuittasi myöhemmin työn tulleen tehdyksi.

– Se on sängyllä, tyynyn päällä. Juttelimme eilen, että oli olemassa yksi, joka voisi ohittaa minut ja se oli Maja. Hänen tuli voittaa aika-ajo ja finaali. Sanoin, että silloin sinä teet niin, Karlsson kertoi naureskellen.

Maastohiihdon maailmancup jatkuu Lillehammerissa lauantaina, kun naisilla on vuorossa 10 kilometrin vapaan hiihtotavan kisa. Miehet kisaavat 15 kilometrin kisassa. Dahlqvist johtaa kokonaiskisaa seitsemän pisteen erolla Karlssoniin. Norjan Therese Johaug on kolmantena. Paras suomalainen on Krista Pärmäkoski, joka on pisteissä kuudentena.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja