Ruotsi on lyöty maanrakoon – Tshekki takoo identtiset maalit läpiajoista

Tässäkö on viimeinen niitti Ruotsin arkkuun – Tshekki taas kolmen maalin johtoon läpiajosta 1:06
Katso videolta Tshekin kuudes maali.

Tshekki jatkoi jääkiekon MM-kisojen välieräottelun kolmannessa erässä Ruotsia vastaan, mihin se toisessa jäi.

Lopullisen niitin Ruotsin arkkuun viimeisteli Lukas Sedlak, joka karkasi kahdesti läpiajoon kolmannessa erässä. Molemmilla kerroilla tuloksena oli tyylikäs ujutus ohi Ruotsin maalia vartioineen Samuel Erssonin. Sedlak pääsi laittamaan kiekon vielä tyhjään maaliin, mutta osuma hylättiin paitsion takia.

Tshekki otti ottelussa lopulta voiton lukemin 7-3. Se kohtaa sunnuntain finaalissa Sveitsin tai Kanadan.

Katso alta olevilta videoilta Tshekin Lukas Sedlakin identtiset läpiajomaalit.

Tshekki iskee identtisen maalin läpiajosta – karkaa neljän maalin johtoon 1:19