Ruokalähetti ahdisteli Miss Suomi Shirly Karvista: "Hän ylitti kaikki asiallisen käyttäytymisen rajat"

Hallitsevaa Miss Suomea ahdistelleen ruokalähetin ja Wolt-palvelun yhteistyö ei jatku. Woltin edustaja vahvistaa asian MTV:lle.

Helsingin Sanomat uutisoi keskiviikkona Miss Suomi Shirly Karvista ahdistelleen Wolt-palvelun ruokalähetin ja palvelun välisen yhteistyön päättyneen.

Tapaus nousi otsikoihin, kun hallitseva Miss Suomi kertoi joutuneensa ahdistelun kohteeksi, kun Wolt-palvelusta tilattu ruokalähetti halasi ja suuteli häntä ilman lupaa. Woltin edustaja vahvistaa MTV:lle, että yhteistyösopimus kyseisen lähettikumppanin kanssa on lopetettu.

– Hän toi lähetyksen ja oli heti tosi jännän oloinen tyyppi. Hän kysyi, onko ketään muita, avasi oveni kokonaan ja katseli sisälle. Tosi tungettelevan oloinen tyyppi, Karvinen kertaa tapahtumia MTV:lle.

– Hän halusi kovasti halailla ja pussailla, ja ylitti kaikki asiallisen käyttäytymisen rajat.

Karvinen kertoo lähettäneensä heti tilanteen päätyttyä viestiä ruokapalvelun asiakaspalveluun, josta myöhemmin soitettiin ja pahoiteltiin tapahtunutta.

Kyseisen lähetin ja Woltin yhteistyön päättymisestä ilmoitettiin erikseen myös Karviselle.

– Oli tosi kiva, että he soittivat ja kertoivat, ettei lähetti enää työskentele siellä. Ihmiset reagoivat tuollaisiin tilanteisiin tosi erilaisilla tavoilla ja joku saattaisi säikähtää ihan todenteolla. Hienoa, ettei asiaa vähätelty, vaan siihen tartuttiin heti, Karvinen kiittelee. 

Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Artikkelia muokattu 3.3.2017: Muotoiltu tarkemmaksi virke, jossa Woltin edustaja vahvistaa sen, että yhteistyö lähettikumppanin kanssa ei jatku.

Lue myös:

    Uusimmat