Mainos

Ruohonen-Lerner: Väätäinen paransi eilisestä

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner on tyytymätön puolueen kansanedustajan Juha Väätäisen esiintymiseen televisiossa. Hän ei vastannut suoraan kysymykseen, onko hän painostanut Väätäistä, niin kuin Väätäinen asian kokee.

- Eilen puoli yhdeksän uutisissa ei näyttänyt hyvältä. Kerroin tämän näkemykseni edustaja Väätäiselle. Nyt meni paremmin, Ruohonen-Lerner sanoi viitaten tämän aamun MTV3:n Huomenta Suomen haastatteluun.

Painostitko häntä?

- Vaalit näyttävät kuumentavan tunteita ja kerroin vain näkemykseni, että eilen ei mennyt hyvin, hän vastasi lyhyesti.

"Käski pitää suun kiinni"

Perussuomalaisten Helsingin piirin kiistelty puheenjohtaja ja kansanedustaja Juha Väätäinen kertoo, että häntä painostetaan puolueen sisältä.

Väätäisen mukaan Pirkko Ruohonen-Lerner olisi soittanut hänelle tänä aamuna ennen MTV3:n Huomenta Suomen lähetystä.

– Ruohonen-Lerner sanoi suurin piirtein, että suu kiinni ja ole lojaali eduskuntaryhmälle. Tällaiseen minä en suostu. Minulla on oma identiteettini ja kansanedustajan oikeuteni, sanoi Väätäinen.

Eilen Väätäinen kommentoi Timo Soinin terveydentilaa värikkäin sanankääntein.

– Ongelma on hänen horjuva terveytensä. Hänellä on liian iso työtaakka, mutta ongelma on myös 40 ylimääräistä kiloa. Ottakaa 40 kiloa omille harteillenne ja kokeilkaa, miltä se tuntuu, Väätäinen sanoo MTV3 Uutisille.

Tänä aamuna Väätäinen pyysi anteeksi Huomenta Suomen lähetyksessä.

– Minä en puhunut hänen ulkonäöstään, vaan olen huolissani hänen kestävyydestään ja voin julkisesti esittää anteeksipyyntöni, jos asia käsitettiin väärin. Minulla on varaa siihen ihan nöyrästi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.