Ruma näky: EM-ottelu riistäytyi täysin käsistä – kortti viuhui 20 kertaa

EM-kisojen viimeinen lohko-ottelu Turkin ja Tshekin ei pysynyt toivotulla tavalla erotuomarin hallussa. Kortti viuhui kaikkineen parisenkymmentä kertaa.

Turkki voitti Tshekin 2–1-lukemin Cenk Tosunin lisäajan maalilla. Pelaajat kävivät ottelussa kuumana niin kentällä kuin sen laidalla.

Romanialainen erotuomari Istvan Kovacs kaivoi ensimmäisen korttinsa taskustaan jo 11. minuutilla, kun hän varoitti Tshekin Antonin Barakia. Yhdeksää minuuttia myöhemmin tämä ajoi Barakin ulos toisella keltaisella kortilla.

20. minuutilla tullut ulosajo oli EM-kisahistorian nopein punainen kortti.

Ensimmäisen puoliajan aikana myös kaksi turkkilaispelaajaa saivat varoituksen, minkä lisäksi Tshekin hyökkääjä Patrik Schick sai keltaisen kortin, vaikka ei ollut edes kentällä.

Yhteensä kortti viuhui ottelun aikana 17 kertaa. Varoituksista neljä meni penkin suuntaan.

Päätösvihellyksen jälkeen pelaajat eivät kuitenkaan suunnanneet suorinta tietä koppeihin tai faniensa luokse, vaan aloittivat torikokouksen keskellä kenttää.

Erotuomari astui väliin ja päätyi antamaan vielä muutaman kortin lisää, joista yksi oli tshekkiläisen Tomas Choryn saama suora punainen.

Kaikkiaan ottelussa nähtiin 20 korttia. Turkki sai 11 keltaista korttia. Tshekki sai seitsemän keltaista sekä kaksi punaista korttia.

Turkki jatkaa EM-kisojen neljännesvälieriin, missä se saa vastaansa Itävallan. Tshekin turnaus päättyy lohkovaiheeseen.

Lue myös:

    Uusimmat