Rowan Atkinson ja Patrick Swayze yhteistyössä

Brittikoomikko Rowan Atkinsonin uuden elokuvan Keeping Mum ensi-iltaa juhlittiin Lontoossa maanantaina 28. marraskuuta. Atkinson näyttelee elokuvassa pappia, joka on niin keskittynyt täydellisen saarnan kirjoittamiseen, ettei huomioi perheongelmiaan.

Atkinsonin vastanäyttelijöinä elokuvassa nähdään muun muassa jenkkitähti Patrick Swayze ja englantilaisnäyttelijä Kristin Scott-Thomas. Keeping Mum merkitsee Atkinsonille paluuta valkokankaille isossa pääroolissa muutaman vuoden tauon jälkeen.

- Tämä punainen matto -meininki tuntuu jälleen vähän oudolta, mutta olen hoitanut hommani ja olen onnellinen ollessani täällä. Näin suuret innostuneet ihmismassat ovat tietenkin elokuvan kannalta hieno juttu, mutta tuntuvat myös vähän pelottavilta.

Tuoreesta elokuvasta huolimatta Rowan Atkinson katsoo jo tulevaan – ja tunnetuimpaan roolihahmoonsa 'Mr Beaniin'.

- Kyllä, Mr Bean -elokuvan toisesta osasta on ollut jo puhetta, koska mainitsin asiasta lehtihaastattelussa. Ihmiset varmaankin luulevat, että kuvaukset ovat jo käynnissä, mutta leffan käsikirjoitus ei ole vielä täysin kasassa, joten se pitää viimeistellä ennen kuin aloitamme. Pelkään kuitenkin, että saatamme kuvata jo ensi vuonna.

Keeping Mum saa Suomen ensi-iltansa 20. tammikuuta.

(MTV3-APTN)

Lue myös:

    Uusimmat