Rovaniemeläinen matkailualan johtaja on ollut kateissa jo yli viikon – 49-vuotiaan naisen matkapuhelin löytyi autosta

Viime viikonloppuna kadonneen Tanja Ahven-Posion etsinnät jatkuvat Rovaniemellä. Toistaiseksi 49-vuotiaan naisen olinpaikasta tai kohtalosta ei ole tietoa. 

Poliisin mukaan Ahven-Posio havaittiin viimeksi Rovaniemellä viime viikon lauantaina. 

Poliisin mukaan Ahven-Posio on noin 165 senttiä pitkä. Hänellä on poliisin julkaisemasta kuvasta poiketen ruskeat hiukset. Hänen katoamishetkellä päällään olleesta vaatetuksesta ei ole tietoa.

Ahven-Posio on alueella tunnettu matkailualan ammattilainen. Hän on työskennellyt Santa's Hotelsiin kuuluvan Santa's Igloos Arctic Circlen iglupäällikkönä. 

Lapin Kansa kirjoitti viime viikolla alueen ihmisten surusta ja hämmennyksestä surullisten ja traagisten uutisten keskellä. 

Asiasta kirjoittavan Kalevan mukaan Ahven-Posion auto ja autossa ollut matkapuhelin löytyivät Ounasvaaralta pian katoamisen jälkeen. Auto oli pysäköitynä Lappi Areenan pysäköintialueelle.

Poliisi on etsinyt Ahven-Posiota moottorikelkoilla ja koirien avulla Ounasvaaran maastosta. Lisäksi poliisi on Kalevan mukaan käyttänyt etsinnöissä dronea.

Lehden haastatteleman, tilannetta Rovaniemen Ounasvaaralla johtavan vanhemman konstaapelin Risto Mertalan mukaan keliolosuhteet etsintöihin ovat vaikeat, sillä on kylmää ja viikon aikana on satanut uutta lunta. 

Ounasvaara on suosittu ulkoilualue, eikä liikkumista alueella tarvitse etsintöjen vuoksi välttää.

Lapin poliisi pyytää sivullisilta vihjeitä numeroon 0295 466 250 tai sähköpostitse osoitteeseen rovaniemi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat