Roope Salminen vertasi ennen ulkonäköään sellaisiin ideaaleihin, mitkä eivät ole mahdollisia – muistuttaa nyt tärkeästä asiasta

3:33
Roope Salminen Linnan juhlissa 2019.

Roope Salminen harrastaa aktiivisesti liikuntaa.  Hän kuitenkin painottaa,  että tärkeintä on tehdä sitä itseään varten. 

Juontaja Roope Salmisen treenattu vartalo kiinnitti televisiokatsojien huomion pari viikkoa sitten Putouksessa, jossa näyttelijä Kiti Kottonen riisui hänen paitansa pois.

Salminen sai paljon palautetta kohtauksesta, joten hän päätti julkaista Instagram-tililleen postauksen, jossa hän kertoi todellisuuden kohtauksen takaa.  Etenkin siksi, koska Putouksella on paljon nuoria katsojia. 

– Jos ottaisin nyt paidan pois, niin en varmasti näyttäisi samalta mitä kohtauksessa. Meidän pitäisi puhua enemmän siitä, ettei kaikki ole totta mitä silmät näkevät. Nykyaikana käytetään kuvissa paljon filttereitä ja otetaan  kuvia tietystä kulmasta näyttäkseemme hyvältä. Tällaiseen helposti sokaistuu, Salminen kertoo Hotelli Swan -ohjelman pressitilaisuudessa. 

Paras versio itsestä 

Salminen harrastaa aktiivisesti liikuntaa ja kannustaa muitakin liikkumaan passiivisuuden sijaan. Hän kuitenkin painottaa,  että tärkeintä siinä on se, että tekee sitä itsensä takia, ei muiden. 

– Kohtaus pisti myös itseni pohtimaan asiaa. Tajusin, että olin verrannut aiemmin itseäni sellaisiin ideaaleihin, jotka eivät ole millään tavalla realistisia. Liikkumisen tarkoituksena ei ole olla kuin muut, vaan olla paras versio omasta itsestäsi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja