Ronnie O'Sullivanilta ällistyttävä temppu – sitä seurasi snookertähden tunnustus: "Olen peloissani"

Ronnie O'Sullivan nousi 2-5-tappioasemasta 6-5-voittoon John Higginsia vastaan snookerin Shanghai Masters -turnauksen puolivälierissä torstaina. 

O'Sullivan kiri oli todellinen yllätys, sillä Higgins hallitsi ottelua mielin määrin 5-2-johtoasemaansa saakka. O'Sullivan ei onnistunut yli 50 pisteen sarjassa ennen ratkaisueriä, kun Higgins puolestaan teki niitä viisi. 

Toisaalta englantilaistähti onnistui silloin, kun hän sitä eniten tarvitsi. O'Sullivan mätti kahteen viimeiseen frameen 100:n ja 130 pisteen sarjat. 

– Hänen olisi pitänyt pystyä kukistamaan minut, seitsenkertainen maailmanmestari totesi urallaan neljä MM-titteliä voittaneesta Higginsista Eurosportin mukaan

– En odottanut itseltäni mitään, koska pelini oli todella karmeaa. Olen esiintynyt erittäin huonosti jo puolentoista vuoden ajan, joten en ole ollut vireessä aikoihin. Tämä menee usein tunteisiin, mikä ei ole tietenkään kiva asia, peliään "kelvottomaksi" kuvaillut O'Sullivan lisäsi.  

O'Sullivan on puhunut usein siitä, että hän mieluummin häviää hyvällä pelillä kuin voittaa huonolla.

– Kun katson snookerkepin koteloa, olen peloissani. Ajattelen, että "tästä tulee karmeaa". Minun pitää vain taistella ja katsoa, mihin se johtaa. 

Shanghai Masters on O'Sullivanille kauden avauskisa. Hän on voittanut turnauksen kahdella edelliskerralla vuosina 2018 ja 2019. 

Hän kohtaa välierässä Mark Selbyn perjantaina. Toisessa semifinaalissa kohtaavat Neil Robertson ja puolustava maailmanmestari Luca Brecel.   

Lue myös:

    Uusimmat