Ronaldo epäonnistui ja itki vuolaasti – Portugalin EM-sankari kommentoi dramaattista näkyä

Portugali jatkoon EM-jalkapallossa pitkän kaavan mukaan 2:25
Tuloruudussa perattiin Cristiano Ronaldon ja Portugalin edesottamuksia EM-neljännesvälierässä.

Portugali eteni värikkäiden vaiheiden jälkeen jalkapallon EM-kisojen puolivälieriin. Cristiano Ronaldo epäonnistui rangaistuspotkussa, ja joukkueen sankariksi nousi maalivahti Diogo Costa.

Costa torjui kaikki kolme Slovenian pilkkua rangaistuspotkukisassa, mikä vei Portugalin jatkoon. Rangaistuspotkujen lisäksi Costa pelasti Slovenian Benjamin Seskon laukauksen läpiajosta. Maalivahti oli tietysti omaan peliinsä erittäin tyytyväinen.

– Tämä oli luultavasti urani paras ottelu. Ottelu, jossa olin erittäin hyödyllinen, Costa kommentoi.

Costa teki historiaa, sillä aikaisemmin yksikään maalivahti ei ole onnistunut pitämään maaliaan puhtaana rangaistuspotkukisassa EM-turnauksessa.

– Luotin vain vaistooni. Tietysti olimme analysoineet laukojat, mutta pelaajat muuttavat lauontatapaansa. Minun piti luottaa vaistooni ja olen erittäin tyytyväinen, Costa sanoi.

Costan lisäksi Portugalin joukkueesta esiin nousi Cristiano Ronaldo, joka epäonnistui rangaistuspotkussa jatko-ottelussa. Ronaldo ei kyennyt käsittelemään epäonnistumistaan ja puhkesi kyyneliin. Costalla oli asiasta sanansa sanottavana.

– Tiedämme kaikki, että Ronaldo on ahkerin harjoittelija. Ymmärrän, että hän on turhautunut, koska hän omistaa kaiken aikansa jalkapallolle. Minulle on kunnia pelata samassa joukkueessa. Olemme perhe ja uskon tekemäämme työhön, Costa totesi.

Lue myös:

    Uusimmat