Roger Mooren Bond-kollegoilta liikuttavia kunnianosoituksia menehtyneelle tähdelle

Useat Bond-näyttelijät osoittivat kunnioitusta menehtyneelle Roger Moorelle.

Näyttelijät Sean Connery, Pierce Brosnan ja Daniel Craig jakoivat kauniita kirjoituksia mediassa, jossa he kunnioittivat tiistaina menehtynyttä 007-tähteä.

Entertainment weekly –lehdelle lähetetyssä tiedotteessa Connery kertoo hänen ystävyydestään Mooren kanssa.

– Oli todella surullista kuulla Mooren poismenosta. Meillä oli harvinaisen pitkä ystävyyssuhde Hollywoodin standardeilla mitattuna, joka oli täynnä vitsejä ja naurua. Tulen ikävöimään häntä, Connery kertoo lehdelle.

Pierce Brosnan kehui People –lehden julkaisussa Moorea hänen aikakautensa parhaaksi Bondiksi. Hän ylisti näyttelijää myös upeaksi hyväntekijäksi.

– Hän syleili rooliaan karismalla ja ylväydellä, mikä johdatteli meidät kaikki mukaan tarinaan. Hän pelasti maailman seitsemän kertaa. Tämän jälkeen hänestä tuli vielä isompi sankari pelastaessaan lapsia hyväntekeväisyysjärjestö Unicefin lähettiläänä. Hän ei koskaan unohtanut yleisöään, eikä me unohdeta häntä. Olen ylpeä, että sain kulkea tietäsi pitkin Sir Roger, Brosnan kirjoittaa.

64-vuotias maailmantähti jakoi myös Instagramissa kuvia edesmenneestä näyttelijästä.

Vuodesta 2006 Bondia näytellyt Daniel Craig viestitti James Bondin virallisen Twitter-tilin kautta kuvan hänestä yhdessä Mooren kanssa.

Craig kirjoittaa kuvatekstissä, että ”kukaan ei tee sitä paremmin, rakkaudella Daniel”. Hän viittaa kirjoituksellaan Mooren upeaan roolityöhön Bondina.

 Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lue myös:

    Uusimmat