Robin yllättää: Oma MTV Katsomo -sarja!

Suosittu teinitähti Robin päästää fanit kurkistamaan kulisseihin uudessa MTV Katsomo -sarjassa. Syksyllä Robin julkaisee myös uuden albumin.

Suosittu Robin saa oman sarjan MTV Katsomoon. Parhaillaan kuvattavan sarjan nimi on Robin  Just nyt ja se alkaa 28.8. Viikottain ilmestyvässä sarjassa seurataan Robinin elämää kulissien takana: levyn valmistumista, keikkoja ja keikkamatkoja sekä vapaa-aikaa.

Sarjan myötä fanit pääsevät seuraamaan Robinin elämää lähietäisyydeltä. 10- osaisen sarjan tuottaa Femkanten ja sen ohjaa Jani Pyylampi.

– Oon tosi iloinen, että oon päässy tekemään sitä, sillä siinä vähän näkee mitä mun elämässä tapahtuu just nyt, Robin fiilistelee.

Suomen suosituin teiniartisti Robin julkaisee neljännen studioalbuminsa perjantaina 26.9. Levyä on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa kesän keikkojen ohessa, ja sen äänitykset ovat parhaillaan käynnissä.

Robin on jälleen ottanut uuden askeleen biisienteossa, ja onkin ollut itse aiempaa enemmän mukana kirjoittamassa levylle tulevia kappaleita. Ennen albumin ilmestymistä siltä julkaistaan syksyn aikana ensimmäinen single ja video.

Robin kruunaa nämä uutiset esiintymällä keskiviikkona Helsingin Olympiastadionilla yli 20.000:lle ihmiselle! Stadikalla on luvassa ainutlaatuinen show jossa tullaan näkemään Robinin mukana huikea määrä soittajia, laulajia, tanssijoita ja akrobaatteja

Lue myös:

    Uusimmat