Robert Helenius otti vastaan rajun pommin – video sparrista Deontay Wilderin kanssa julki

Nyrkkeilijä Robert Heleniukselle uran suurin voitto – pudotti puolalaisvastustajansa 4. erässä 1:05
MTV Uutiset Live kertoi Robert Heleniuksen uran suurimmasta voitosta maaliskuussa 2020.

Robert Helenius on sparrannut MM-otteluun valmistautuvan Deontay Wilderin kanssa Adam Kownacki -uusintamatsin alla. Kuvamateriaalin perusteella suomalaisjätti on saanut kokea Wilderin kovat iskut leirillä Yhdysvaltojen Alabamassa.   

Wilder pyrkii palauttamaan WBC-liiton mestaruusvyön itselleen Las Vegasissa ensi lauantaina, kun hän ottelee kolmannen kerran Tyson Furya vastaan. Helenius iskee samassa tapahtumassa uusinnan Kownackia vastaan. 

Premier Boxing Champions on jakanut tulevan otteluillan markkinointina videon (alla) Wilderin ja Heleniuksen yhteisistä harjoituksista. Videolla Helenius ottaa vastaan Wilderin painavan oikean käden lyönnin, josta yhdysvaltalainen on tullut tunnetuksi. 

Wilder on summannut 42 voitostaan 41 tyrmäyksellä. Tilillä on myös ratkaisematon ottelu ja tappio Furylle. 

"Heti kun häntä lyödään naamaan, sama vanha Kownacki tulee esiin"

Puolentoista vuoden takaisen voiton merkitys Heleniuksen (30 voittoa, 3 tappiota) uralle oli valtava. Kownacki tuli puolestaan New Yorkissa käytyyn matsiin tappiottomana, mutta suomalaisen iskuvoima yllätti suosikin. 

Heleniuksen valmentaja Johan Lindström uskoo, että Kownacki yrittää muuttaa jotain uusintaotteluun.

– Mutta en usko, että hän voi muuttua paljon otteluiden välillä. Heti kun häntä lyödään naamaan, sama vanha Kownacki tulee esiin. Luulen, että hän vain yrittää olla paremmassa kunnossa ja tehdä asiat samat kovemmalla temmolla, Lindström kommentoi Boxing Scene -sivustolle

Helenius kukisti Kownackin edellisellä kerralla 4. erässä. Kehätuomari luuli ensimmäistä lattiaanlyöntiä Kownackin liukastumiseksi, mutta pian tuli oikea luvunlasku, ja tuomari päätti ottelun nopeasti tämän jälkeen, kun suomalainen takoi iskusarjaansa sekavaan Kownackiin. 

– Ottelu oli kaikin puolin hieno. Robert tuli kehään altavastaajana, Kownackin "takapihalla", ja löi hänet tuolla tavalla. Se oli loistavaa. 

– Robert todella näytti, että hän on eliittitason raskaan sarjan nyrkkeilijä, kun hän on terve ja hyvin valmistautunut, Lindström summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat