Robert Helenius julistaa hurjaa puhetta: "Löisin Anthony Joshuan!"

Nyrkkeilijä Robert Heleniukselle uran suurin voitto – pudotti puolalaisvastustajansa 4. erässä 1:05
Robert Helenius otti uransa suurimman voiton pudotettuaan Adam Kownackin 4. erässä.

Robert Helenius puhkuu juuri nyt hurjaa itseluottamusta. Puolalaisen Adam Kownackin WBA-liiton raskaan sarjan eliminaattoriottelussa hiljattain pessyt suomalaisnyrkkeilijä ilmoittaa, että hän päihittäisi myös mestari Anthony Joshuan.

Helenius ja lajinsa suurnimi Joshua tuntevat toisensa aiempien sparrausten kautta.

– Olisi todella kiinnostavaa otella Joshuaa vastaan. Pitäisin siitä todella paljon. Se olisi tulitusta ja taktiikkaa, mutta siitä tulisi todella, todella mielenkiintoinen ottelu minun kannaltani, Helenius sanoi Sky Sportsille.

Helenius monien muiden tavoin yllättyi, kun haastaja Andy Ruiz Jr. päihitti Joshuan viime kesänä teknisellä tyrmäyksellä. 

– Hän teki virheitä, mutta onnistui hyvin toisessa ottelussa (Joshua voitti joulukuussa uusintamatsin). Ruiz ja minä olemme kuitenkin todella erilaisia ottelijoita. Olemme Anthonyn kanssa saman pituisia. Olen ollut sparrausleirillä hänen kanssaan. Minulla ei ole mitään henkilökohtaista häntä vastaan, hän on todella hyvä jätkä. Ajattelen hänestä ylevästi ja pidän hänestä paljon, mutta uskon, että löisin hänet.

Kovaa puhetta. Helenius kokee tuoreen menestyksensä kumpuavan siitä, että hän on saanut otella loukkaantumisten vaivaamatta pariin vuoteen. 

– Minulla oli paljon ongelmia olkapäävammani ja olkapääleikkauksen jälkeen. Minulla on ollut paljon vaikeuksia käsileikkausten ja sellaisen kanssa. Olin sairas, minulla oli keuhkosairaus, ja ajattelen, että olen ponnahtamassa takaisin.

– Toivon, että saan suurimman ottelun. En todella välitä, ketä vastaan ottelen seuraavaksi, joten tulen olemaan valmis, kuka ikinä tulee tielleni, Helenius paalutti.

Lähde: Boxing Scene

Lue myös:

    Uusimmat