Robbie Williams Suomeen – esiintyy Tampereella maaliskuussa

Laulaja Robbie Williams esiintyy Tampereen Nokia Arenalla sunnuntaina 5. maaliskuuta 2023.

Maailman suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuva Robbie Williams on tänään julkistanut uusia keikkapäiviä Eurooppaan tulevalle XXV-kiertueelleen. Kiertue alkaa Italian Bolognasta tammikuun 20. päivä ja jatkuu sieltä Keski-Euroopan kautta kohti Pohjoismaita.

Suomessa Williams nähdään Tampereen Nokia Arenalla sunnuntaina 5. maaliskuuta. Areenakiertue ja aiemmin tässä kuussa julkaistu XXV-albumi juhlistavat Robbie Williamsin 25-vuotista soolouraa. 

Uransa aikana yli 85 miljoonaa albumia myyneen Robbie Williamsin uusi XXV-albumi sisältää Williamsin suurimmat hitit uudelleen sovitettuina ja arvostetun Metropole Orkestin kanssa äänitettyinä. XXV sijoittui heti julkaisun jälkeen Englannin albumilistan ykkössijalle. Kyseessä oli Williamsin neljästoista listaykkönen Britannian albumilistalla. Tällä saavutuksella hän nousi eniten Iso-Britannian albumilistan ykkössijoja saaneeksi sooloartistiksi. Vain The Beatlesillä on hallussaan enemmän Ison-Britannian ykkösalbumeita kuin Robbie Williamsilla. The Beatles on kiivennyt Englannin albumilistan paalupaikalle viisitoista kertaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja