Ristomatti Ratia: Anun BB-paljastukset eivät huoleta

Ristomatti Ratian räväkkä vaimo Anu Saagim asteli tiistai-iltana Big Brother -taloon.

Subin Julkkis Big Brother starttasi tiistaina näyttävästi, kun taloon asteli 12 tunnettua henkilöä. Talon asukkaisiin kuuluu myös Ristomatti Ratian sanavalmis vaimo Anu Saagim. Ratia kertoi MTV3.fille Anun kertoneen tulevasta BB-kokemuksesta hänelle.

– Anu vain ilmoitti minulle, että hän menee taloon. Olisin toki voinut sanoa, että et mene, mutta ei tullut mieleenkään. Anu tekee mitä itse haluaa. Luotan häneen ihmisenä, rohkea teko Anulta, Ratia tsemppaa.

Ratia ei ole koskaan katsonut Big Brother -ohjelmaa, mutta lupaa illalla kymmeneltä seurata päivän koostelähetystä Subilta.

– Pakkohan nyt on ruveta ottamaan selvää, mistä oikein on kyse. Jotain tiedän, kun ohjelmasta on niin paljon puhuttu, mutta itse en ole sitä vielä seurannut.

Ratialla on vankka luotto siihen, että Anulla ei mene sormi suuhun talon haasteiden edessä.

– Anu on erittäin pärjäävä tyyppi, joten uskon hänen selviävän. Uskon Anun keksivän talossa tekemistä ja ainakin hän pystyy nukkumaan missä vain, Risto paljastaa.

Ratia ei itse lähtisi BB-talon asukkaaksi.

– Itse en lähtisi taloon, ei se ole yhtään minun juttuni. Eihän itseään viitsisi sitten seurata televisiosta.

Ratian vaimo on tunnettu räväköistä kommenteistaan. Tästä huolimatta Ratiaa ei huoleta Anun esiintyminen talossa. Entä jos Anu kertoo talossa paljastuksia heidän suhteesta tai Ristomatista?

– Sittenhän ohjelma vasta muuttuu mielenkiintoiseksi, Ratia nauraa.

– Sen näkee sitten, mitä Anu puhuu. Sen verran yllättävä nainenhan hän on, että varmasti voi tulla räväköitä lausuntoja. Kyllä minä tämän kuitenkin kestän, olen niin turruttanut itseni, Ratia muotoilee hyvillä mielin.

Ristomatti Ratia nähtiin viime syksynä MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Ratia uskookin kokemuksen auttavan häntä ymmärtämään myös Anun uutta tosi-tv-kokemusta.

Lue lisää BB-uutisia Big Brother -sivustolta.

Julkkis Big Brother Extra Subilla arkisin klo 19.00. Päivän koostelähetys Subilla arkisin klo 22.00.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat