Rintaliivit saavat näkyä – näin pidät vilauttelun tyylikkäänä

Pilkahdus olkainta, urheiluliivien linjoja tai alusvaatteiden pitsiä on nyt tuttu näky katutyylissä.

Ohuiden olkainten ja lyhyiden toppien palattua muotiin rintaliivien vilkkuminen asun alta ei ole samanlainen tyylirike kuin aiemmin. Lyhyet urheilutopit ja -liivit saavat näkyä esimerkiksi läpikuultavien puseroiden ja löysälinjaisten vaatteiden alta, tai toimia jopa yläosina korkeiden vyötäröiden kanssa. Myös pitsiliivit saavat pilkistää välijistä kaula-aukoista.

Korselettien ja lyhyiden toppien kanssa kannattaa olla mieluummin ylivarovainen kuin yltiöpäinen. Mikäli uskallat kokeilla trendiä, valitse pelkistetty toppi tai sporttinen liivi. Paljastavan vaatteen kanssa pitää muistaa myös peittää. Yhdistä hillitty vilauttelu esimerkiksi korkeisiin vyötäröihin ja pitkiin helmoihin, lahkeisiin, neuleisiin ja takkeihin.

Muotibloggaaja Chiara Ferragni pukee valkoiset urheiluliivit läpikuultavan puseron alle. Yksinkertaiset, sporttiset liivit peittävät tarpeeksi ja tekevät samalla tyttömäisestä asusta astetta coolimman.

Malli Miranda Kerrin yksinkertainen valkoisen tank-topin ja mustien pillifarkkujen yhdistelmä saa seksikkyyttä pitsiliiveistä ja harkituista asusteista. Muotibloggaaja Camille Charriere näyttää, miten paitamekosta saa superseksikkään. Kokonaisuus olisi jo yliampuva ilman pitkää, peittävää takkia.

Katharine McPhee edustaa Cynthia Rowleyn luomuksessa.

Pue väljä mekko lyhyen korseletin alle, jotta asu ei näytä liian överiltä. Kuvan rento look ikuistettiin Berliinissä.

Brittimuusikko Louisa Rose Allen eli Foxes osaa paljastaa kohtuudella. Jessica Alba antaa urheiluliivien näkyä löysälinjaisen tank-topin alta.

Antaisitko sinä liivien näkyä ja mitä mieltä olet urheiluliivivillityksestä? Kommentoi alle!

Lue myös:

    Uusimmat