Riku Niemisellä yllättävä tanssitausta

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarina debytoiva näyttelijä Riku Nieminen on paljon muutakin kuin tunnettujen sketsihahmojen luoja.

Näyttelijä Riku Nieminen nousi koko kansan tietouteen MTV3:n suositun Putous-viihdeohjelman kautta. Ohjelmassa Nieminen vakuutti muun muassa improvisaatiotaidoillaan sekä loi viihdyttäviä sketsihahmoja: Kete Rahkosen, Munamiehen ja Hieno Åhlgreenin. Syksyllä Nieminen nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -sarjassa tuomarina, mutta moni ei taida tietääkään Rikun tanssitaustoista?

– Olen tanssinut nuorempana kilpaa viisi vuotta. Edettiin toisen parin kanssa D-sarjaan, eli ainoat tanssit, mitä en ole tanssinut kilpaa ovat paso doble ja wienervalssi. Olen näyttelijä, mutta olen myös tanssija. Olen ollut ammattitanssijana mukana projekteissa, Nieminen kertoo MTV3.fille.

Nieminen kertoo, että ennen Teatterikorkeakouluun pääsyä tanssi oli miehellä vielä kovasti pinnalla. Sitten tuli valintojen aika.

– Hakiessani opiskelemaan minulla oli kolme vaihtoehtoa: Minusta tulisi joko näyttelijä, tanssija tai rumpali. Joku taiteen ammattilainen halusin olla ja nyt olen päässyt tekemään vähän kaikkea, Riku toteaa tyytyväisenä.

Kuitenkaan näyttelijän rumpalihommat eivät ole rumban keskellä jääneet.

– Itse asiassa meillä on yksi bändiviritelmä, jolla tälläkin hetkellä treenataan.

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarina Riku lupaa kiinnittää suorittamisen sijaan huomiota siihen, miten parit kehittyvät kilpailun aikana ja miten he tanssivat antamalla kaikkensa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja