Rikostutkijat pääsevät syynäämään Alec Baldwinin puhelimen – poliisia kiinnostavat tiedot Rust-elokuvan tuotannosta

0:58

Hollywood-tähti Alec Baldwin joutuu luovuttamaan matkapuhelimensa rikostutkijoille, jotka selvittävät Rust-elokuvan kuvauksissa tapahtunutta kuolemantapausta. Oikeusistuin päätti asiasta torstaina.

42-vuotias kuvaaja Halyna Hutchins sai surmansa lännenelokuvan kuvauksissa New Mexicon osavaltiossa lokakuussa, kun häntä ammuttiin rekvisiitta-aseella. Asetta käytti 63-vuotias Alec Baldwin. Samassa tilanteessa loukkaantui myös elokuvan ohjaaja Joel Souza.

Uutiskanava CNN:n mukaan tutkijoiden on tarkoitus etsiä puhelimesta muun muassa viestejä, puhelutietoja, kuvia sekä videoita, jotka liittyvät elokuvan tuotantoon.

Poliisia kiinnostavat myös mahdollisesti poistetut tiedostot, jotka voisivat antaa lisätietoa tuotannon käytännön järjestelyistä.

Baldwinin asianajajien mukaan näyttelijä tekee täyttä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Hän ei ole asianajajiensa mukaan vastuussa kuvaajan kuolemasta.

Onnettomuuden jälkeen antamissaan haastatteluissa Baldwin on kertonut, ettei hän tähdännyt asetta ketään kohti eikä hän edes vetänyt liipaisimesta. Hän ei tiedä, miten aseeseen päätyi oikea luoti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja