Rikospaikka: Satudarah MC:n Suomen presidentti kuoli kolarissa

Cannonball-pomo avoimena liittymisestään jengiin: ”Halusin olla kova jäbä” 9:13

Vastikään Suomeen tulleen uuden kansainvälisen liivijengin Satudarah MC:n presidentti kuoli liikenneonnettomuudessa Järvenpäässä pari viikkoa sitten. Asiasta kerrotaan tänä iltana nähtävässä MTV:n Rikospaikka-ohjelmassa.

Henkilöautossa matkustajana ollut mies kuoli ja kuljettaja loukkaantui, kun auto ajautui tien oikealle pientareelle ja törmäsi suurella nopeudella ojarumpuun.

Rikospaikassa tänään klo 22.40 myös Cannonballn johtohahmon Janne "Nacci" Tranbergin haastattelu ja Kallion rikoskävely.

Järvenpään ulosajossa kuollut mies oli ehtinyt toimia jonkin aikaa Satudarah MC:n Suomen presidenttinä. Myös loukkaantunut kuljettaja kuului jengiin.

Onnettomuuspaikalla nopeusrajoitus on 60 kilometriä tunnissa. Poliisi ilmoitti onnettomuuden jälkeen tutkivansa tapausta rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Satudarahilla 10-20 jäsentä

Satudarah MC:n ulkomaiset osastot onnittelivat tammikuussa uutta kerhoa: SMC Helsinkiä.

Runsas vuosi sitten keskusrikospoliisi tiedotti, että Satudarah MC etsii jäseniä Suomesta ja pyrkii levittäytymäään Suomeen. Hollannissa perustetun kansainvälisen jengin toimintatapoihin kuuluu värvätä jäsenikseen erityisesti maahanmuuttajataustaisia henkilöitä.

Poliisi on luonnehtinut Satudarahia otteiltaan väkivaltaiseksi ryhmäksi, jonka vahvana toimialana on pidetty huumausainekauppaa. Kerho itse on kiistänyt olevansa rikollisjärjestö.

Satudarah on viime vuosina perustanut kerhot muun muassa Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

Suomessa Satudarahilla arvioidaan olevan 10-20 jäsentä.

Rikospaikka MTV3-kanavalla keskiviikkoiltaisin klo 22.40.


Lue myös:

    Uusimmat