Rikos kuin elokuvissa: Auto varastettiin ajamalla se läpi autoliikkeen ovista Huittisissa

Poliisi pidätti neljä miestä epäiltynä törkeästä varkaudesta.

Viime yönä kahden aikaan Huittisissa sijaitsevaan autoliikkeeseen murtauduttiin ja liikkeestä varastettiin henkilöauto. Poliisin mukaan auto vietiin liikkeestä ajamalla se läpi ulko-ovista.

Vartija oli saanut tapauksesta murtohälytyksen ja kun hän oli matkalla tarkistamaan tilanne, niin hän oli nähnyt kyseisen anastetuksi epäillyn auton. Kuljettaja oli kiihdyttänyt autolla voimakkaasti ja lähtenyt ajamaan suurella nopeudella kohti Helsinkiä valtatie 2:ta pitkin.

Poliisipartio löysi sekä auton että sillä liikkuneen kuljettajan samaisen tien varrelta Humppilan kohdalta. Anastettua autoa kuljettanut 18-vuotias ulkopaikkakuntalainen mies otettiin kiinni ja poliisi on pidättänyt hänet epäiltynä törkeään varkauteen.

Autoliikkeen vartijan havaintojen perusteella autovarkauteen liittynee myös toinen autoseurue. Poliisin tiedotteen mukaan seurue lähti ajamaan autollaan tekopaikalta valtatie 2 suuntaan ja poliisi nappasi heidätkin kiinni Humppilassa. Tästä autosta otettiin kiinni kolme paikkakuntalaista miestä ja myös heidät kaikki on pidätetty epäiltynä törkeään varkauteen.

Lue myös:

    Uusimmat