Riita taksijonossa johti rikosepäilyyn: Suivaantunut taksikuski tarttui pesäpallomailaan ja iski kilpailijaltaan takalasin rikki Helsingissä

13:23
Taksilain uudistus ei ole alan liiton mieleen.

Poliisi tutkii tapausta, jossa kahden taksikuskin välinen erimielisyys kärjistyi pesäpallomailan kanssa heilumiseen perjantaina Helsingissä.

Välikohtaus sattui eilen aamupäivällä Helsingin Olympiaterminaalin edustalla, kun kaksi taksikuskia riitautui. Poliisin mukaan yhteenoton taustalla oli ilmeisesti erimielisyydet taksijonossa käyttäytymisestä.

– Siitä suivaantuneena [toinen kuskeista] otti pesäpallomailan ja löi autosta lasin rikki, päivystävä tutkinnanjohtaja Kirsi Kanth kertoo MTV Uutisille.

Hyökkäyksen tehnyt kuljettaja yritti poistua paikalta, mutta hyökkäyksen kohteeksi joutunut taksikuski esti paon omalla autollaan. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Poliisi tutkii tapausta vahingontekona.

Pesäpallomailan hallussapitoon ei tarvita erityistä lupaa, joten siihen ei liity rikosta. Poliisilla ei ole tiedossa, oliko taksikuski pesäpalloharrastaja tai oliko jokin muu syy, miksi tällä oli maila taksissaan.

– Sitä pitää kysyä taksikuskilta, Kanth vastasi kysymykseen syystä mailan paikallaoloon. 

Tapauksesta uutisoi aiemmin Ilta-Sanomat.

2:55

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja